Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Schneider Electric

Harmony Hub

Transformeer je industriële processen met draadloze efficiëntie: Ontdek de Harmony Hub van Schneider Electric.

HarmonyHub_vrijstaand_2.png

Vraag nu een gratis demo aan

De Harmony Hub van Schneider Electric is een revolutionair product dat draadloze connectiviteit biedt voor diverse industriële processen en machines. Het biedt een oplossing voor uitdagingen zoals kabelbreuken, beperkte mobiliteit van machines en de behoefte aan real-time gegevens.

Door gebruik te maken van de Harmony Hub, kunnen industrieën en machinebouwers in Nederland hun processen stroomlijnen en optimaliseren. Dit zorgt voor efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid op de werkvloer. Bovendien biedt het ook mogelijkheden voor monitoring op afstand en het nemen van acties op basis van real-time gegevens.

Minder installatiekosten

Wanneer productielijnen verplaats of uitgebreid moeten worden hoef je geen kabels te trekken dankzij draadloze connectiviteit. Bespaar tot 80% in kosten.

Flexibiliteit

De mobiliteit van werknemers wordt significant verbeterd dankzij draadloze toepassingen.

Schaalbare implementatie

Koppel eenvoudig tot 60 draadloze producten voor jouw processen en installaties.

Ecosysteem

Harmony Hub draait op een Zigbee-communicatieprotocol wat speciaal ontworpen is voor de industriële omgeving voor betrouwbare en veilige draadloze communicatie tussen verschillende apparaten en machines.

De industrie staat voor grote uitdagingen.

Het leveren van kwaliteit, meegaan met de nieuwe ontwikkelingen, kleine productiereeksen betaalbaar houden, snelheid kunnen leveren, duurzaam ondernemen en noem maar zo op. Het kan een uitdaging zijn om de juiste oplossing te vinden voor je specifieke behoeften.

Door een Harmony Hub demonstratie aan te vragen van Schneider Electric, kun je deze oplossing in actie zien en de voordelen ontdekken voor je specifieke toepassingen. Onze experts staan je graag te woord en gaan geen uitdaging uit de weg. Vraag vandaag nog een Harmony Hub demonstratie aan en ontdek hoe je industriële processen en machines kunt transformeren naar draadloze connectiviteit.

Eigenschappen Draadloos ecoysteem

Bouw een digitaal ecosysteem met de Harmony Hub van Schneider Electric. Koppel diverse applicaties, databronnen, producten en technologieën waardoor ze naadloos kunnen samenwerken. Of er nou productielijnen moeten worden toegevoegd of dat er data genegereerd moet worden.

Een draadloos ecosysteem van Harmony Hub maakt het eenvoudig en snel mogelijk. Verbeter de samenwerking tussen machine en mens en geniet van volledige flexibiliteit met draadloze connectiviteit. Als je als machinebouwer of industrie professional de voordelen wil ontdekken van een draadloze infrastructuur, dan kun je vandaag nog een Harmony demonstratie boeken voor meer informatie en advies.

Direct naar assortiment

780x510_usp_harmonyHub.jpg

Whitepaper

Harmony Hub Ecosysteem

Ontgrendel de productiviteit en efficiëntie van een verbonden fabriek. De Harmony Hub is een wireless gateway ontworpen voor het verzamelen van data van draadloze sensoren en operator interfaces om je digitalisering in gang te zetten.

Download de whitepaper
Video

Industriële draadloze dataverzamelaar

De Harmony Hub is een draadloze gateway voor uw bestaande en nieuwe industriële apparatuur en verzamelt fysieke signalen van bedieningspanelen, eindschakelaars en sensoren.

Bekijk de video
Video

Industrial Wireless Push Button Switch

Geschikt voor de meeste industrieën zoals mobile equipment, automotive, food and beverage, hoisting of packaging…etc

Bekijk de video