Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

SOLAR SERVICE CENTER XL

Jouw kennispartner voor elke klus in Heerenveen

Ben je op een klus in het noorden van het land? Kom dan eens langs in ons nieuwste Service Center XL aan de Icarus 3 in Heerenveen. Slechts 2 minuten vanaf Knooppunt Heerenveen en voorzien van voldoende parkeerruimte.

We staan voor je klaar om je van persoonlijk en deskundig advies te voorzien in onze ruime shop met een groot assortiment aan CV, sanitair en elektra. Zien we jou binnenkort?

Ruime shop met groot assortiment

Je bestelt waarschijnlijk al veel via onze webshop en Solar app, en toch is het af en toe handig om zelf de materialen te zien, te voelen en vooral te overleggen met onze deskundigen over de materialen die je nodig hebt voor je klus. En die mogelijkheid is er nu in Heerenveen.
In onze ruime shop bieden wij je een groot assortiment aan van CV, sanitair én elektra. Zo grijp je niet mis en kun je na een heerlijke bak koffie en een praatje met onze mensen weer snel door naar je klus. De ideale afhaallocatie voor elke klus in het Noorden!

Alle voordelen op een rij

• Groot assortiment CV, sanitair en elektra;
• Persoonlijk en deskundig advies voor elke klus;
• Grote ruime shop met koffiecorner;
• Ruime openingstijden shop: 07:00 - 17:00 uur;
• 1 uur afleverservice op jouw locatie;
• Pick-up point slechts 2 minuten van A32/A7

Waar zitten wij?
Icarus 3
8448 CJ Heerenveen

Plan je route

1 uur afleverservice met Solar Fastbox

Even van je klus af om dat ene onderdeel of gereedschap op te halen, je hebt het vast weleens gehad. Je bent zo een uur onderweg en de kans is groot dat je parkeerplek voor de deur bezet is als je terugkomt. Voorkom deze stress, bestel een Solar Fastbox en blijf bij je klant of project. Afhankelijk van je locatie leveren wij binnen één uur je materiaal. Bekijk hier waar wij in de regio Heerenveen binnen 1 uur leveren.

Lees meer

Pick-up point

Maak gebruik van de Pick-up mogelijkheid bij ons Service Center XL Heerenveen. Je bestelt de artikelen via onze webshop of app en je haalt je spullen op een door jou gewenst tijdstip. Het grote voordeel van onze nieuwe vestiging is de ligging. Je vindt ons op Industrieterrein IBF vlakbij Knooppunt Heerenveen. Vanaf zowel de A32 als de A7 ben je binnen 2 minuten op onze vestiging. Het ideale pick-up point voor opdrachten tussen Harlingen, Emmeloord en Groningen. Kom eens langs bij Solar aan de Icarus 3 in Heerenveen of bel naar: 088-765 27 77