Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Schakelkasten DANVO Bakeries in kaart

“Als een klein onderdeel van enkele tientjes kapot gaat, kan dit leiden tot een schade van duizenden euro’s naar aanleiding van de stilstand van de productie. Dat wordt weleens onderschat. Ik heb als taak de Technische Dienst te optimaliseren, te kijken naar het afbreukrisico van het machinepark om storingen te voorkomen en bij stilstand de voorraad zo op orde te hebben dat het proces weer snel door kan. Solar doet de inventarisatie van de schakelkasten, brengt in kaart welke onderdelen nog verkrijgbaar zijn en stelt wanneer dit niet het geval is alternatieven voor.”

Van A tot Z meedenken

DANVO Bakeries produceert en bakt als familiebedrijf al ruim 25 jaar lang diepvriesbrood. Het gaat om producten als Kaiser broodjes, baguettes, ciabatta’s en voorgevormde en voorgerezen deegstukken. De productie in Riel bij Tilburg bestaat uit onder meer een nieuwe inpakafdeling en een bakkerij met twee lijnen, waarvan er één afkomstig is uit de voormalige productie in Eindhoven. Van Heusden doet bij de inventarisatie van de schakelkasten een beroep op de Technische Services van Solar. “Zo lang ik in het vak zit, zo lang werk al samen met Solar. Niet alleen als leverancier van elektrotechnische componenten, maar ook als partner die van A tot Z met je meedenkt en oplossingen aandraagt.”

Niet zomaar leverbaar

De technische inventarisatie bij DANVO wordt in meerdere fasen uitgevoerd. Alles moet in teken staan van een optimaal productieproces en hoge kwaliteit van de producten.”

Per kast is door Solar een overzicht gemaakt met daaraan gekoppeld een overview van het totaal van alle componenten van alle kasten en de kosten ervan, inclusief productnummers voor het snel online kunnen bestellen. Uit de eerste inventarisatie is gebleken dat een aantal onderdelen niet leverbaar is. Voor Van Heusden is het hierbij cruciaal dat hij op Solar kan terugvallen. “Het is nu aan mij om in samenspraak met DANVO en Solar de juiste keuzes te maken maar ook om schema’s aan te leveren voor de componenten die niet meer standaard verkrijgbaar zijn. Solar zal dan op basis van onze elektrotechnische tekeningen samen met haar leveranciers tot alternatieve oplossingen komen.”

Wat zijn de voordelen om met Solar te werken?

• Solar is een partner die van A tot Z met je meedenkt.
• De technici hebben kennis en ervaring.
• Solar draagt samen met haar leveranciers alternatieven aan.
• Werken met Solar is vertrouwd.