Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Klantcase TDC

Technical Development Corporation (TDC) in Kampen, onderdeel van de ITM Group, is de toonaangevende fabrikant van machines voor de OTP (Other Tobacco Products) markt. Het brede productportfolio van TDC beslaat de gehele OTP-markt. Van doseren en verpakken van tabak in zakken, stand-up zakken en speciale verpakkingen tot verpakken in blikken.

Nieuwe Europese wetgeving rond tabak– en aanverwante producten waarbij o.a. de verpakkingen er anders uit gaan zien, heeft tabaksfabrikanten wereldwijd voor een dilemma gesteld. Op welke wijze is men op tijd klaar voor het in werking treden van deze nieuwe wet?

TDC blijft streven naar nieuwe ontwikkelingen voor OTP machines en processen

TDC heeft naar aanleiding van de nieuwe regels een Can-Line machine ontwikkeld die voldoet aan de vraag in de markt. Deze machine weegt en vult op hoge snelheid speciale blikken met tabak. Om snel en flexibel te kunnen leveren, is TDC de samenwerking met leveranciers aangegaan die op een efficiënte manier mee kunnen bouwen aan de oplossing.

Solar Industry heeft haar diensten ingezet om TDC te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de kosten voor het totale project beheersbaar bleven en zelfs gereduceerd werden door zo efficiënt mogelijk te werken. Zo zijn zoveel mogelijk fabricaten gebundeld in het assortiment van Solar en zijn delen van het project per KIT verpakt en geleverd. Dit resulteerde in overzichtelijke goederen –en factuurstromen.

Daarnaast kon TDC gebruik maken van de technische kennis van de specialisten van het kenniscentrum Technisch support en de binnendienst.

Voordelen Solar voor TDC

  •  Op maat gemaakte services waarbij kosten werden gereduceerd
  • Solar Kit, een logistieke dienst met leveringen op maat
  • Ondersteuning van technische kennis door de afdeling Technisch support

TDC logo

TDC kiest voor de sourcing and services van Solar Industrie