Van Rennes bestelt nieuwe MASCOT werkkleding via Solar

Het inkopen van werkkleding met een bedrijfslogo kost vaak veel tijd en veelal verlies je in het bestelproces het overzicht van al je uitgaven. Solar biedt klanten daarom de mogelijkheid om MASCOT werkkleding online te bestellen. Van Rennes Industrial Automation maakt gebruik van deze nieuwe dienst. Hardware engineer en inkoper Kees Lock vertelt hoe dat bevalt.

 

 

Van Rennes Industrial Automation maakt efficiënte machinebesturingssystemen, inzichtelijke managementinformatiesystemen en paneelbouw op maat. Als internationale speler met ruime ervaring in diverse branches helpen ze klanten in iedere fase in het proces: van analyse en ontwerp tot realisatie en bijbehorende service.

Persoonlijk contact en totaalleverancier

Van Rennes Industrial Automation werkt al jaren samen met Solar. “Wat wij waarderen aan Solar is het persoonlijke contact en dat ze een totaalleverancier zijn,” vertelt Kees Lock.

“Wij kopen bij Solar het volledige pakket industriële automatisering, tot aan de bekabeling van installaties toe. Nick Schill is ons vaste aanspreekpunt bij Solar en dat werkt heel prettig en snel. Als er een keer problemen zijn, dan zorgen we met elkaar voor oplossingen. Het is echt een partnerschap.”

 

 

Partnerschap

Dat partnerschap is ook de reden dat Van Rennes Industrial Automation ervoor heeft gekozen nieuwe MASCOT werkkleding te bestellen via Solar, vertelt Kees.

“Op 1 januari 2022 is van Rennes Industrial Automation overgenomen door voormalig directeur Geert-jan Zijlstra en zijn collega Maurits den Boer. Een mooie aanleiding om iedereen in het nieuw te steken. Alle collega’s zijn voorzien van nieuwe MASCOT werkkleding. Dat dit nu via Solar kan, scheelt ons tijd en kosten.”

 

Nick Schill, Sales Manager Industry bij Solar: “Als totaalleverancier willen we onze klanten met deze service nog meer ontzorgen. Van Rennes Industrial Automation heeft nu ervaren hoe makkelijk het werkt. Van de sokken tot aan de trui, als de SmartShop is gevuld heb je er geen omkijken meer naar. Mooi dat we Van Rennes Industrial Automation hierbij kunnen helpen en zo onze samenwerking hebben uitgebreid naar werkkleding.”

“Wat wij waarderen aan Solar is het persoonlijke contact en dat ze een totaalleverancier zijn,” Kees Lock, Hardware engineer en inkoper, Van Rennes Industrial Automation

SmartStore: Digitale kledingwinkel

“Solar maakt gebruikt van een digitale kledingwinkel. Van alle medewerkers is de werkkleding opgemeten en digitaal vastgelegd. In het vervolg is het daardoor eenvoudig om werkkleding te bestellen via het portaal van MASCOT.”

Kees kijkt positief naar de toekomst en de samenwerking met Solar. “We willen het partnerschap met Solar steeds verder uitbreiden en daar is MASCOT nu ook onderdeel van.”

 

 

Meer informatie

Besteed net als van Rennes minder tijd en houd controle over de kosten bij de aanschaf van werkkleding met bedrijfslogo. Krijg je eenvoudig een volledig overzicht over aankoop en kosten via een online kledingwinkel.

 

 Vraag een account aan en bestel snel!

Mascot werkkleding

Wil je meer informatie over Mascot werkkleding, de voordelen ervan en 3 redenen om te kiezen voor deze werkkleding, lees dan verder.

Lees verder