Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Snelle installatie

Murrelektronik biedt naast installatieconcepten, producten voor optimale montage en aanpassing van eenheden, zodat kabels en stekkers snel en gemakkelijk kunnen worden gemonteerd voor elke toepassing.

Gemakkelijker installeren bestaat niet!

Combineer kabels en connectoren met uiterst nuttige producten en hulpmiddelen van Murrelektronik, om uw systeeminstallaties te optimaliseren! Gemakkelijke Plug-and-Play-systemen, met momentsleutels die geheel juiste aansluiting van de kabel op de I/O-systemen waarborgen.


Verdeelbox ter plekke vermindert montagetijd en trekken van kabels; in combinatie met adapters met oneindig veel uitgangen, en t-stukken voor de verdeling van signalen/stroom, kunt u gebruikmaken van nagenoeg elke kabel die u wilt voor uw toepassing, met Murrelektronik installatiesystemen.

Nog geen klant bij ons?

Word vandaag nog klant! Bij Solar sta je als klant centraal en staan we je altijd bij. We bieden moderne, flexibele oplossingen om je dagelijkse leven te optimaliseren. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak, en wij helpen je met bedrijfsgerichte diensten en producten. In alle situaties kun je op ons vertrouwen.

Word klant

Momentsleutels

/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/fast-installations/momentnogle_700x500.jpg

Murrelektroniks unieke momentsleutels waarborgen dat de stekkers met precies het juiste moment worden vastgedraaid. Draai de schroefsleutel tot deze klikt, en u bent verzekerd van een duurzame, uniforme verbindingskwaliteit met IP67-bescherming.

De momentsleutel is verkrijgbaar in 6 grootten en kan worden toegepast voor alle Murrelektronik-stekkers. Ze zijn voorzien van een vooraf ingesteld aandraaimoment en in de fabriek gekalibreerd voor een correct afgedichte verbinding, terwijl te los of te strak aandraaien wordt voorkomen.

Passieve distributiesystemen

Murrelektronik

M8 Distributiesysteem

Het Murrelektronik ruimtebesparende M8-distributiesysteem maakt voordelige installatieoplossingen mogelijk. De componenten zijn 30 mm breed en kunnen op velerlei manieren worden geïnstalleerd, zelfs zijdelings.
Koop hier
Murrelektronik

M12 Distributiesysteem

Een voordelige en betrouwbare verdeelbox, die is ontworpen voor constant aangesloten oplossingen, vanaf de schakelkast ter plekke. De geheel gemonteerde box is voorzien van IP67-klasse en is geschikt voor installatie in velerlei omgevingen.
Koop hier
Murrelektronik

M12 Metal distributiesysteem

M12 Metal zijn distributiemodulen met een metalen behuizing, die bestand zijn tegen mechanische en thermische belasting, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor toepassingen in zware omgevingen.
Koop hier
Murrelektronik

MVP12 Steel distributiesysteem

Gemakkelijk te reinigen! De MVP12 Steel verdeelbox in roestvrij staal van hoge kwaliteit is ideaal voor het implementeren van decentrale oplossingen van machines en installaties voor levensmiddelen. Eenvoudigweg één kabel trekken: dat vermindert de complexiteit van de installatie.
Koop hier
/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/field-wirebal_700x500.jpg

Connectoren

Gebruik losse connectoren, indien uw installatie een onbepaalde kabellengte heeft. Monteer de kabel, kort deze af tot de gewenste lengte en monteer de losse stekker in een oogwenk! De doelmatige en eenvoudige installatie van de kabel biedt concurrerende oplossingen met minimale storing. De snelle IDC-oplossing: afmonteren, plaatsen, aandraaien en klaar is kees!

Signaal-connectoren bieden de snelste montage-oplossing voor sensoren en actuators direct ter plekke, op uw toepassing. Gemakkelijke en snelle montage op uw eenheid met multifunctioneel Plug & Play-systeem.

Power-connectors vormen de meest betrouwbare montage voor stroom aan de distribuerende componenten: voorkom montagefouten en slechte verbindingen. Vind precies de juiste uitvoering om de perfecte aansluiting van uw toepassing te verkrijgen. Kleine stekkers met groot vermogen: tot 16 A op een M12-stekker.

Dataconnectoren zijn robuust en garanderen de veilige installatie van fieldbussen in uw toepassing. Voorkom storingsgevoelige bundeltjes RJ45-stekkers in industriële omgevingen. Gemakkelijk te installeren datakabels; waarbij u alles kunt krijgen, van M12- tot RJ45-stekkers.

Murrelektronik

T-stukken

Dubbele insteekverbindingen in uw installaties! T-stukken verdubbelen de aansluitcapaciteit met twee insteekmogelijkheden en vereenvoudigen installaties met vaste koppelingen. Door de capaciteit met T-stukken te verhogen, neemt het aantal fieldbus I/O- of verdeelkasten af tot wel 50%. Dat vermindert uw materiaalkosten, vergemakkelijkt het installeren, bespaart tijd bij de montage en onderhoud. Een compact en praktisch onderdeel, in tal van modellen voor elke toepassing!
Koop hier
Murrelektronik

Adapters

De praktische overgang! Adapters bieden unieke aansluitmogelijkheden voor creatieve oplossingen tot elke uitdaging. Ze bieden extra flexibiliteit tijden het installatieproces zonder dat er door de gebruiker gedefinieerde kabelbundels voor nodig zijn. Bekijk de uitgebreide keuze aan adapters tot M8, M12 en ventielstekkers met vele combinatiemogelijkheden; verkrijgbaar met en zonder LED.
Koop hier

Customer Service

Bel 088 765 2788 - Of je nu hulp nodig hebt bij het plaatsen van bestellingen, technisch advies zoekt of hulp wilt bij retourneren en klachten, wij staan voor je klaar. Je kan ook contact met ons opnemen via customerservice@solarnederland.nl.


Openingstijden ma - vr: 08.00-17.00

CONTACT OPNEMEN MET KLANTENSERVICE