Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Murrelektronik

Switches en Ethernet

Murrelektronik biedt switches en heeft een breed assortiment netwerkkabels voor elke toepassing.

Koop hier Switches en Ethernet

Netwerkgebaseerde machines en systemen

Machines en systemen worden steeds meer gebaseerd op netwerken. Op Ethernet gebaseerde automatiseringsoplossingen worden steeds belangrijker, omdat met switches flexibele topologieën kunnen worden geïmplementeerd. Murrelektronik heeft de componenten om een economisch en doeltreffend netwerk met Ethernet-modules te garanderen.
Unmanaged switches dekken de basisfuncties voor een schappelijke prijs, terwijl varianten zoals PROFINet managed switches een maximaal scala aan functies hebben. Prefabkabels garanderen een snelle en effectieve installatie en voorkomen dat snoeren verkeerd worden aangesloten.
Murrelektronik heeft switches voor elke toepassing. Voor toepassingen in het veld met M12-aansluiting, voor gedecentraliseerde installatieconcepten en voor standaard schakelkasttoepassingen met RJ45-aansluiting.

Nog geen klant bij ons?

Word vandaag nog klant! Bij Solar sta je als klant centraal en staan we je altijd bij. We bieden moderne, flexibele oplossingen om je dagelijkse leven te optimaliseren. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak, en wij helpen je met bedrijfsgerichte diensten en producten. In alle situaties kun je op ons vertrouwen.

Word klant

Netwerkkabels

Murrelektronik heeft een breed assortiment netwerkkabels voor elke toepassing. Van kabels voor vaste schakelkastinstallaties tot kabels die geschikt zijn voor zware industriële omgevingen (IP67).
De netwerkkabels hebben een 360°-afscherming die de gegevensoverdracht beschermt tegen EMC-interferentie. De connector van Murrelektronik zorgt voor een duurzame en veilige aansluiting.

Bekijk video hier

Koop netwerkkabels hier
Murrelektronik

Unmanaged Switches

Unmanaged switches zijn ideaal voor ieder netwerk waar configuratie en diagnostiek geen belangrijke factoren zijn. Ze kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd en zijn in veel varianten verkrijgbaar.

Koop hier
Murrelektronik

PoE Unmanaged Switches

PoE unmanaged switches zijn een combinatie van een switch en een stroomvoorziening. PoE staat voor 'Power over Ethernet'. Unmanaged switches van Murrelektronik maken snellere inbedrijfstelling mogelijk en maken topologieën eenvoudiger.

Koop hier
Murrelektronik

Lite Managed Switches

Naast een snelle responstijd hebben Lite managed switches verschillende netwerktools en configuratiemogelijkheden via een geïntegreerde webserver. Het netwerk kan snel worden opgezet en dankzij een uitgebreide diagnostiek kunnen fouten snel worden opgespoord.

Koop hier
Murrelektronik

PROFInet Managed Switches

PROFInet managed switches zijn high-performance managed switches die zijn voorzien van PROFInet-functies en zijn gecertificeerd voor uitgebreide netwerktools. Ze verbinden verschillende fieldbus-modules en maken veranderingen in de topologie mogelijk. Dat bespaart installatietijd en lange kabels, met name bij de decentrale IP67-varianten.

Koop hier

Overzicht Managed Switches

Murr_managed_overview_800x800_ny2.jpg

Door Profinet beheerde switches
Eenvoudige integratie via het TIA-portaal met behulp van een GSDML-bestand
Volledige switch-integratie als PROFINET-apparaat
Implementatie van ringstructuur via MRP-formatie
Uitgebreide diagnose dankzij geïntegreerde webserver en automatische topologie-registratie

Beheerde Switche
Eenvoudige installatie via webserver
Via een configuratiebestand worden nieuwe apparaten op de webserver aangemaakt
Prioritering van PROFINET-pakketten

Overzicht Unmanaged Switches

Murr_unmanaged_overview_800x800_ny.jpg

Programmeren is niet nodig - pure Plug and play-oplossing
Snelste installatie
Eenvoudige vervanging van apparaten
Goedkope oplossing
Prioritering van PROFINET-pakketten voor IEEE 802.3x
Breed scala aan mogelijkheden
Geschikt voor Ethernet / IP
Modellen voor zowel IP20- als IP67-oplossingen

Tree PoE-schakelaars
Zowel in 24 V- als 48 V-uitvoering
PoE + tot 25,4 watt

PROFinet

Bekijk de video over PROFInet.

Customer Service

Of je nu hulp nodig hebt bij het plaatsen van bestellingen, technisch advies zoekt of hulp bij retourneren en klachten, wij staan voor je klaar.

Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur via het volgende telefoonnummer: 088 - 765 27 88 of neem contact op via e-mail via onderstaande button.

Stuur een mail