Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Murrelektronik

Verbindingstechnologie

Toonaangevend leverancier van kabels en connectoren – nagenoeg eindeloze variaties van kabeltypen, stekkers en kleuren.

/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/cabelbuket_700x500.jpg

Eindeloze variatie in kabels en stekkers

Heeft u een specifieke stekker nodig met een kabel die bestand moet zijn tegen een bepaalde omgeving en bovendien een speciale kleur moet hebben?
Dan ziet het er niet zo hopeloos uit als u denkt. In het uitgebreide assortiment van Murrelektronik met stekkers, kabeltypen en kleuren vindt u precies de kabel die u zoekt.

Of het nu gaat om een M8- of M12-stekker, ventielstekker of deutsch-connector in een lange tot korte uitvoering, u kunt toch de gewenste oplossing vinden.

Toonaangevend producent van kabels en connectoren

In het omvangrijke assortiment kabels en connectoren van Murrelektronik vindt u precies de juiste kabel met de juiste stekker voor uw toepassing. Ongeacht productietype, omgeving en toepassing kunt u er bijna zeker van zijn dat u vindt wat u zoekt in het uitgebreide assortiment.
Gebruik de juiste kabel voor desbetreffende omgeving. De kabels worden aangeboden in de materialen PVC, PUR/PVC en PUR/PUR. Voor elke kabel heeft u de keuze uit een reeks connectoren voor data, voeding en signalering.

Murrelektronik

Sensor- en actuatorkabels

Bekijk een van de grootste programma's van installatiemateriaal op de markt voor het aansluiten van sensoren en actuators met hoge kwaliteit en velerlei eigenschappen. Alle stekkers zijn voorzien van vergulde contacten, ze zijn schok- en variatiebestendig en na productie getest in de fabriek. Alle kabels zijn goedgekeurd volgens de norm IP67 en UL / CSA-gecertificeerd volgens de norm UL2238.

Koop hier
Murrelektronik

Voedingskabels

Power connectors zijn compacte eenheden met energiecapaciteit, die uitermate geschikt zijn als eenvoudige oplossing voor de stroomvoorziening bij toepassingen met hoog stroomverbruik. De kabels worden standaard voorgemonteerd in industriële uitvoering, met de aangegeven toepassingsspanning om storingsvrije installaties ter plekke te waarborgen. Alle kabels zijn voorzien van de noodzakelijke goedkeuringen voor gebruik in algemene toepassingen. De kabels zijn robuust met afgedichte verbindingen van IP67-klasse, wanneer ze correct worden gekoppeld.

Koop hier
Murrelektronik

Mobiele toepassingen

Vooraf geconfigureerde en op functie geteste aansluitkabels besparen niet alleen tijd bij het installeren en storingszoeken, maar waarborgen dankzij hun robuuste en ondoorlaatbare eigenschappen ook dat mobiele apparaten storingsvrij en duurzaam zijn, zelfs onder extreme omstandigheden. De professionele aansluitkabels zijn in één stuk gegoten en permanent bestand tegen diverse media en hogedrukreinigers. Alle aansluitkabels zijn ontworpen op compatibiliteit en dichtheid met onze Xtreme DB passieve en actieve verdeelboxen.

Murrelektronik

Ventielkabels

Ventielkabels zijn geschikt voor zware omgevingen met hoge belasting, van stof, chemicaliën en vloeistoffen tot mechanische belastingen als trillingen, stoot- en trekbelastingen. De kabels zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren naar wens en de kabelvoering is verkrijgbaar in het materiaal dat geschikt is voor de omgeving waarin de kabel moet worden gebruikt. Alles van PVC tot vlamvertragende, halogeenvrije en reinigingsmiddelresistente PUR-uitvoeringen.

Koop hier
Murrelektronik

Netwerkkabels

Met een grote keus aan netwerkkabels vindt u zo de kabel die geschikt is voor uw toepassing. Alles van kabels voor schakelkastinstallaties tot kabels die geschikt zijn voor zware industriële omgevingen (IP67). De netwerkkabels zijn voorzien van 360°-afscherming, zodat de gegevensoverdracht wordt beschermd tegen EMC-interferentie. Connectoren zorgen voor een duurzame en veilige aansluiting van uw netwerkkabels.

Koop hier
Murrelektronik

Hybridekabels

Data- en stroomvoorziening in één kabel! De M12-kabel met Y-codering maakt het nu mogelijk uw installaties te voorzien van zowel data als stroom door één en dezelfde kabel. Met het PUR-materiaal waarvan de kabel is vervaardigd, is deze hybridekabel uitstekend geschikt voor toepassingen in beweging. Lagere kosten en ruimtebesparend als u kiest voor het toepassen van de dubbelfunctionele M12-kabel met Y-codering.

Koop hier
Murrelektronik

Fieldbus-kabels

De grote keus aan Fieldbus-kabels ondersteunt een groot aantal industriële protocollen, zoals onder andere AS-I, Can Open, Device Net, Ethernet / IP, EtherCat, ProfiBus en Sercos. De kabels zijn verkrijgbaar met een open uiteinde of stekker aan beide uiteinden, met rechte of gehoekte stekker, losse of gegoten stekker, PUR voor zware omgevingen en met 360°-afscherming tegen statisch of dynamisch gebruik.

Koop hier
Murrelektronik

Voedingskabels (F&B Pro)

Voedingskabels (F&B Pro) zijn speciaal ontworpen voor toepassing in de extra hygiënische omgevingen van de levensmiddelenindustrie. De F&B Pro-kabels zijn in hoge mate bestand tegen chemicaliën en oliën van reinigingsmiddelen; ook hebben ze door de afscherming met PP-materiaal een hoge slijtvastheid en kunnen ze tegen buigen en wringen.

Koop hier
/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/field-wirebal_700x500.jpg

Connectoren

Gebruik losse connectoren, indien uw installatie een onbepaalde kabellengte heeft. Monteer de kabel, kort deze af tot de gewenste lengte en monteer de losse stekker in een oogwenk! De doelmatige en eenvoudige installatie van de kabel biedt concurrerende oplossingen met minimale storing. De snelle IDC-oplossing: afmonteren, plaatsen, aandraaien en klaar is kees!

Signaal-connectoren bieden de snelste montage-oplossing voor sensoren en actuators direct ter plekke, op uw toepassing. Gemakkelijke en snelle montage op uw eenheid met multifunctioneel Plug & Play-systeem.

Power-connectors vormen de meest betrouwbare montage voor stroom aan de distribuerende componenten: voorkom montagefouten en slechte verbindingen. Vind precies de juiste uitvoering om de perfecte aansluiting van uw toepassing te verkrijgen. Kleine stekkers met groot vermogen: tot 16 A op een M12-stekker.

Dataconnectoren zijn robuust en garanderen de veilige installatie van fieldbussen in uw toepassing. Voorkom storingsgevoelige bundeltjes RJ45-stekkers in industriële omgevingen. Gemakkelijk te installeren datakabels; waarbij u alles kunt krijgen, van M12- tot RJ45-stekkers.

Murrelektronik

T-stukken

Dubbele insteekverbindingen in uw installaties! T-stukken verdubbelen de aansluitcapaciteit met twee insteekmogelijkheden en vereenvoudigen installaties met vaste koppelingen. Door de capaciteit met T-stukken te verhogen, neemt het aantal fieldbus I/O- of verdeelkasten af tot wel 50%. Dat vermindert uw materiaalkosten, vergemakkelijkt het installeren, bespaart tijd bij de montage en onderhoud. Een compact en praktisch onderdeel, in tal van modellen voor elke toepassing!
Koop hier
Murrelektronik

Adapters

De praktische overgang! Adapters bieden unieke aansluitmogelijkheden voor creatieve oplossingen tot elke uitdaging. Ze bieden extra flexibiliteit tijden het installatieproces zonder dat er door de gebruiker gedefinieerde kabelbundels voor nodig zijn. Bekijk de uitgebreide keuze aan adapters tot M8, M12 en ventielstekkers met vele combinatiemogelijkheden; verkrijgbaar met en zonder LED.
Koop hier

Bekijk de video van Murrelektronik

Customer Service

Bel 088 765 2788 - Of u nu hulp nodig heeft bij het plaatsen van bestellingen, technisch advies zoekt of hulp wilt bij retourneren en klachten, wij staan voor u klaar. U kunt ook contact met ons opnemen via customerservice@solarnederland.nl.


Openingstijden ma - vr: 08.00-17.00

CONTACT OPNEMEN MET KLANTENSERVICE