Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Hotel Citadel wordt ware beleving met Solar

Hotelbezoek is veel meer dan overnachten. Het is belangrijk dat er beleving bij komt kijken. De technische innovaties van Solar maken de totaalbeleving pas echt compleet.
Meer weten over hoe wij kunnen ondersteunen bij projecten.

‘Hotelbezoek is veel meer dan overnachten’, aldus mede-eigenaar van Hotel Citadel Maxine Hoogland: ‘Het is belangrijk dat er beleving bij komt kijken. Dat begint bij vriendelijk personeel en een handgeschreven persoonlijke noot. Maar de technische innovaties van Solar maken de totaalbeleving pas echt compleet. Met zorg kozen we er daarom voor om weer samen te werken. Eerst alleen bij de keuze en levering van het sanitair voor de 31 hotelkamers. Vervolgens adviseerden ze ons verder over sfeer-, nood-, en buitenverlichting. Solar gaat net een stap verder dan de reguliere technische groothandel en treedt op als adviesbureau. Dat helpt ons om de juiste keuzes te maken in sanitair, verlichting en andere technische zaken.’ Volgens Maxine is de mate van ondersteuning kenmerkend voor de prettige samenwerking en toont het verloop van dit project precies hoe Solar zich onderscheidt van de reguliere technische groothandel.

Solar stelt verlichtingsplan op

Zo’n verbouwing van een ‘familie-erfstuk’ moet niet goed, maar uitstekend verlopen. Met zorg kozen de nieuwe eigenaren daarom om weer samen te werken met Solar. 
Na afronding klopte de architect van Hotel Citadel al snel aan met een adviesvraag over de aanleg van sfeerverlichting op de kamers en gangen. Solar stelde een verlichtingsplan op dat ten goede kwam aan de gewenste intieme beleving. Vervolgens kwam ook de noodverlichting - conform wettelijke eisen en de hoge kwaliteitsstandaard van Hotel Citadel - én de verlichting van de buitengevel aan bod. 

Meer dan een leverancier

Volgens Maxine is de mate van ondersteuning kenmerkend voor de prettige samenwerking en toont het verloop van dit project precies hoe Solar zich onderscheidt van de reguliere technische groothandel. ‘Solar gaat een stap verder en treedt op als adviesbureau, dat helpt ons om de juiste keuzes te maken in sanitair, verlichting en andere technische zaken. Als kers op de taart kunnen ze de geselecteerde producten vervolgens daadwerkelijk leveren.’

Rob Krijt, Accountmanager Special Sales, is dan ook trots op de groei van dit project. ‘Beginnen met sanitair, met als gevolg dat je ook gevraagd wordt te adviseren over sfeer-, nood- en buitenverlichting. Dat zegt veel over de samenwerking met Hotel Citadel en de kwaliteit die geleverd is. Bovendien is de samenwerking met de architect nog een primeur voor Solar. Nooit eerder werkten we zo nauw samen met de persoon die het aanzien en de uitstraling van een heel gebouw bepaalt.’

 

Solar onderscheidt zich van de reguliere technische groothandel. We gaan een stap verder en treden op als adviesbureau, dat helpt onze klanten om de juiste keuzes te maken in sanitair, verlichting en andere technische zaken. En daarnaast kunnen we de geselecteerde producten vervolgens ook nog leveren!