Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

De Zoete Inval Haarlem

Hotel de Zoete Inval is een 4-sterren hotel gelegen langs de weg van Amsterdam naar Haarlem. De Zoete Inval beschikt over diverse multifunctionele zalen, restaurants, terras, een bowling met maar liefst 12 bowlingbanen en heeft 57 hotelkamers.

“Solar heeft tot in detail onze gedachten over het renovatieproject uitgewerkt en ons bijgestaan in zowel de advisering voor de inrichting van de badkamers, alsmede  de materiaalkeuze  van gerenommeerde merken. We hebben voor Solar als partner gekozen vanwege de service en kwaliteit, dat is voor ons van groot belang!”, vertelt directeur Frans Wempe van Hotel De Zoete Inval.

In het voortraject van de renovatie van 53 badkamers heeft Frans Wempe samen met sanitairspecialisten van Solar Nederland  een bezoek gebracht aan Solar’s showroompartner ‘Sanitair en Tegelcentrum Alkmaar’. Hier zijn alle materialen  uitgezocht en is een  voorstel op maat gemaakt.  Mede dankzij  de kennis en expertise van Solar werd  ook gedacht aan badkamers voor minder validen, sfeernisjes en productaccessoires. Allemaal details die zorgen voor een goede gastvrijheid en tevreden klantbeleving.

Na het opstellen van een proefkamer zijn de laatste wijzigingen eind december 2015 doorgevoerd. Een snelle levering was noodzakelijk om de eerste 25 kamers op 29 februari 2016 op te leveren. Een krap tijdsschema waarin het Solar is gelukt om alles tijdig op de plaats van bestemming te krijgen. Er is gekozen om de renovatie te splitsen. De tweede fase  zal in november worden gestart.

Frans Wempe; “De hotelkamers worden technisch onderhouden door onze eigen  medewerkers. Storingen worden door de kamermeisjes opgenomen en via het reserveringssysteem gemeld. “We houden nu nog zelf voorraad in ons magazijn en gaan dit binnenkort nader afstemmen met Solar. Via een App kan Solar binnen één uur materiaal bezorgen, waardoor we wellicht onze eigen voorraad kunnen reduceren.”

“We zijn steeds meer bezig om over te gaan op duurzame energie. Op dit moment hebben we de overstap gemaakt naar LED verlichting en zijn alle kamers hierin voorzien”. Ook in dergelijke trajecten kan Solar veel ondersteuning bieden. Wij hebben merkonafhankelijke  lichtexperts die op locatie lichtplannen én  TCO berekeningen maken met aansluitend een proefopstelling. Solar heeft  de kennis en expertise binnen het hospitality segment in huis en we denken graag mee over een optimale beleving van sfeer, comfort, duurzaamheid en veiligheid vertelt accountmanager New Business Arjan Schotsman.

“Met Solar ga je om tafel, ze maken een passend voorstel en staan je bij in service en onderhoud voor de toekomst. Solar biedt meer”, besluit Frans Wempe.

Voordelen Solar voor Hotel De Zoete Inval

  • Snelle, flexibele leveringen
  • Productkennis en aanvullende expertise
  • Uitstekende Showroompartners
  • Unieke services
Solar sterk in advisering tijdens renovatieproject Hotel De Zoete Inval