Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Philips PSV stadion, stadionverlichting op een nieuwe manier

"Bij PSV staat innovatie hoog in het vaandel. We zijn blij dat wij de eerste zijn in Nederland met deze nieuwe vorm van LED-stadionverlichting. Het systeem geeft ons de mogelijkheid om de kijkervaring van onze fans in het stadion en de mensen thuis voor de buis, definitief te veranderen.

Het complete systeem wordt door PSV bediend en dat is echt uniek! Deze prachtige innovatie is wederom een bewijs van het ambitieniveau van PSV en Philips om ook buiten het veld zowel nationaal als internationaal toonaangevend te zijn."

PSV trapte als eerste eredivisieclub in Nederland af in een met LED verlicht Philips Stadion. Om dit moment samen te vieren, werden de spelers, supporters én de kijkers thuis op een unieke lichtshow getrakteerd. Bekijk in de video hiernaast en hieronder hoe de nieuwe veldverlichting ervaren werd.

De digitale stadionverlichting ArenaVision is een technologische mijlpaal in de Nederlandse sport. Een bijzondere innovatie op het gebied van lichtbeleving die in Nederland nu nog alleen te ervaren is in het Philips stadion. Door slimme innovatie zijn de kleinste gebaren en emoties zichtbaar voor bezoekers van het stadion en televisiekijkers thuis.

ArenaVision LED-verlichting is een LED innovatie die nieuw licht werpt op de voetbalbeleving in het stadion.

De veelzijdige mogelijkheden van deze innovatieve ArenaVision LED-stadionverlichting zorgt voor een enorme stap voorwaarts in de totale beleving van een voetbalwedstrijd of om de beleving van een evenement naar een hoger plan te tillen.

www.philips.nl/stadionverlichting

Deze prachtige innovatie is wederom een bewijs van het ambitieniveau van PSV en Philips om ook buiten het veld zowel nationaal als internationaal toonaangevend te zijn