'Werken als Monteur Paneelbouw is leuk en afwisselend'

7 december, 2022

Eltechna | Dochteronderneming van Solar

 • Interview met Rianne van Beek

   

  Maak kennis met onze leuke collega Rianne, Monteur en Teamleider bij Eltechna, een dochteronderneming van Solar Nederland B.V., in Amersfoort.

   

  Waar houdt jouw functie als Monteur Paneelbouw in en waar ben je verantwoordelijk voor?

  Als monteur maak ik samen met mijn collega’s schakelkasten, die volledig customized zijn. Aan de hand van een vooraanzicht en schema zet ik de schakelkast op, bedraad deze waarna ik de schakelkast weer in elkaar zet. Wanneer ik de schakelkast klaar hebt, breng ik deze naar onze testruimte, zodat de testers de schakelkast kunnen controleren.

  Als monteur bij Eltechna ben je verantwoordelijk voor het bouwen van de schakelkasten maar draag je er zorg voor om eventuele onjuistheden uit de tekeningset halen, mochten die erin zitten. Bijvoorbeeld een schema die niet overeenkomt met een vooraanzicht. Kortom een dag met veel afwisseling.

   

  Wat maakt het werken als Monteur Paneelbouw bij Eltechna nou zo leuk?

  Ik heb hele fijne collega’s en er is een goede onderlinge sfeer. Ook zijn hier veel doorgroeimogelijkheden. Mede hierdoor maakt het werken het hierdoor ontzettend leuk.

   

  Je bent ook Teamleider bij Eltechna. Hoe ziet jullie team eruit en hoe is de sfeer?

  Er zijn bij ons, inclusief mijzelf 3 teamleiders. Wij hebben in ons team dan 4 à 5 monteurs die wij helpen daar waar nodig is. Zo ben ik er voor mijn team en ben ik ook het aanspreekpunt voor als er vragen of onduidelijkheden zijn. De sfeer in mijn team maar eigenlijk bij heel Eltechna is goed.

   

  Waar ben je het meeste trots op?

  Juist omdat wij schakelkasten (paneelkasten) op maat maken en geen een kast hetzelfde is, maakt dat je altijd weer vakwerk levert. Daarom ben ik erg trots op mezelf als ik een schakelkast supermooi bedraad hebt.

   

  Rianne van Beek, Technisch Monteur bij Eltechna

   

  Werken bij Eltechna

  In het team van Rianne hebben wij plek voor een nieuwe collega. Kijk voor meer informatie over deze vacature als Technisch Monteur op ww.eltechna.nl.

   

  Daarnaast hebben wij nog meerdere vacatures openstaan. Wil je óók onderzoeken wat jouw carrièremogelijkheden zijn bij Eltechna? Kijk dan op onze vacaturesite www.eltechna.nl/vacatures of neem contact op met onze recruiter Esmaralda Naalden (Corporate Recruiter), via telefoonnummer 06 - 188 89 256.

Werkplaats paneelbouwer Eltechna in Amersfoort

Tags:

Installatietechniek Medewerker Vacature