Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Interview met....

Marielle Kempenaar

Executive Secretary

Marielle Kempenaar -  Executive Secretary

Green Together

Het wagenpark per 2030 100% elektrisch is de doelstelling van Solar - en ook van mij.

Mariëlle Kempenaar werkt 8 jaar bij Solar als Executive Secretary en is sinds 6 jaar tevens verantwoordelijk voor het wagenpark.

“Het beheren van het wagenpark voegt echt iets toe aan mijn functie. Naast veel contact met mijn collega’s kan ik met mijn expertise ook mooie afspraken maken voor Solar”. Deze expertise heeft ze opgedaan in de reisbranche en als Sales Assistant bij Canon.

“Het wagenpark van Solar is al 80% elektrisch. We hebben in 2019 een groot deel van het wagenpark in één keer vervangen voor Tesla’s en ons beleid aangepast. Men kan alleen nog een elektrische auto bestellen. Daarom gaat het ons lukken om eind 2025 zelfs al volledig elektrisch te zijn!”

Marielle werkt nauw samen met Mark Goeman van ALD Automotive. De samenwerking tussen Solar Group en ALD Automotive is er al vanaf 2003. ALD Automotive is een van de grootste leasemaatschappijen in de wereld, maar ook een informeel bedrijf waar persoonlijk contact en maatwerk de belangrijkste pijlers zijn. Mark werkt al sinds 1999 bij ALD Automotive en is nog elke dag gepassioneerd over de Automotive industrie.

“Omdat de meeste automerken langzamer zijn in de koerswijziging naar elektrisch rijden, was de keuze voor Tesla destijds snel gemaakt. Tesla is niet alleen innovatief, maar maakt ook betaalbare elektrische auto’s, wat het aantrekkelijk maakt voor de leaserijders en voor ons. Ondertussen bestaat de helft van het wagenpark uit Tesla’s en de ervaringen zijn zeer positief. ALD Automotive ondersteunt ons in het behalen van onze duurzaamheiddoelstelling en gezamenlijk houden we rekening met de veranderende wensen van de leaserijders. Betaalbaarheid en keuzevrijheid staan hierin voorop.”

Het is een win-win-win voor Solar, ALD en de leaserijders.