Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

We willen het beste uit je halen!

Als Solar medewerker, hoor je bij een team van 3000 vastbesloten medewerkers die geloven in de kracht van JA.

Over Solar

Als jij groeit, groeien wij mee

We willen dat je je ontwikkelt

Zo werken we nu eenmaal
We zijn al sinds 1919 bezig met uitbreiden, ontdekken en ondernemen. We danken ons succes aan onze medewerkers, die onze verwachtingen ruimschoots overtreffen wat betreft waardetoevoeging voor de bedrijven van onze klanten.

Als jij groeit, groeien wij mee
Dat is de reden waarom wij verschillende opleidingen aanbieden om jouw vaardigheden nog waardevoller te maken. Feedback en persoonlijke begeleiding tijdens je dagelijkse werk doen de rest.

Een internationaal perspectief
We bieden je ook veel gelegenheid om deel te nemen aan grensoverschrijdende projecten en kennis uit te wisselen met collega's in andere landen.

Kortom: als je werk wilt maken van je carrière, krijg je van ons alle medewerking.

Het is belangrijk dat je carrière niet stilstaat. Wij weten dat wanneer jij groeit, ons bedrijf daar ook beter van wordt.

Bekijk onze vacatures

Solar business Academy

Smart Business

Dit is het geheim van ons succes: Maak altijd de slimste keuze - in elke schakel van onze waardeketen. Wij werven alleen slimme mensen en verwachten dat zij slimme keuzes maken. Solar Business Academy helpt ons bij slimme en zakelijke inzichten.

Training

Wij hechten waarde aan ambitie en enthousiasme en we zijn waarschijnlijk net zo ambitieus als dat jij bent. Kort samengevat, als jij slaagt, slagen wij. Wij hebben Solar Business Academy opgericht waar alle Solar werknemers hun kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Cursus voorbeelden

Van ons Group Leadership programma tot aan Distance & Virtual Leadership. Daarnaast richten we ons ook op Sales trainingen evenals E-learning op diverse gebieden. Wij bieden een brede variëteit aan cursussen en trainingen.