Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een aantal gesprekken (met Recruitment en/of de leidinggevende) die wij doorgaans binnen een maand doorlopen. Enkele digitale vragenlijsten maken standaard onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren
Je solliciteert op een openstaande vacature door op de sollicitatie button te klikken. Na het doorsturen van jouw cv en een korte motivatie ontvang je een automatische bevestiging dat jouw sollicitatie goed is ontvangen.

Eén van onze Recruiters neemt jouw sollicitatie in behandeling en informeert je binnen 7 dagen over een eventueel vervolg.

Eerste gesprek
Wanneer we in jouw cv voldoende aanknopingspunten zien om de procedure met je in te gaan, word je door ons uitgenodigd voor een eerste kennismakinggesprek. Dit gebeurt veelal online via Teams. Tijdens dit gesprek wordt gekeken of de wederzijdse wensen en verwachtingen zoveel mogelijk overeenkomen. Indien beide kanten dat als positief ervaren, wordt de procedure voortgezet.

Digitale vragenlijst
Wanneer de kennismaking positief was wordt je uitgenodigd om online een aantal digitale vragenlijsten in te vullen. Deze vragenlijsten bestaan uit een kort capaciteitenonderzoek en een persoonlijkheidsvragenlijst. Wanneer deze tezamen met de terugkoppeling positief is, worden de uitslagen hiervan telefonisch met je besproken als voorbereiding voor het tweede gesprek. Te allen tijde krijg je de uitslag doormiddel van een rapport toegezonden.

Tweede gesprek
Het tweede gesprek wordt gepland met jouw toekomstig leidinggevende. In dit gesprek staat een kennismaking met de leidinggevende centraal, waarin je de mogelijkheid hebt om meer te weten te komen over de functie en de organisatie.

Derde gesprek
Eventueel volgt er nog een derde (klik-)gesprek, waarin je kennismaakt met de eindverantwoordelijke van de business unit. Is dit gesprek voor beide partijen positief? Dan volgt binnen enkele dagen per mail een aanbieding. Zijn we het daarover eens, dan sturen we je ten slotte, eveneens digitaal, je arbeidsovereenkomst en ons personeelshandboek.