Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Dagelijks toegevoegde waarde bieden door advies op maat, dat is werken bij Solar

Het is ons doel om de zakelijke belangen van onze klanten volledig te begrijpen en oplossingen te leveren die onze klanten helpen bij het optimaliseren van hun business. Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers die deze missie met ons aan willen gaan.

Als organisatie zijn wij:
..een ambitieuze sourcing en services onderneming op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. Wij zijn voortdurend op zoek naar producten, diensten, digitale oplossingen en zakelijke mogelijkheden die de productiviteit van onze klanten kunnen verbeteren. Waar onze klanten ook om vragen, en wanneer ze er ook om vragen: wij leveren het.

Als werkgever zijn wij:
..vooral erg trots op onze medewerkers. Zij zijn als geen ander in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten. Onze medewerkers zijn gedreven, passievol en innovatief. Met een sterke focus op de klant.

Stronger Together
Wij geloven in kennis en ervaring. Om onze competenties op de best mogelijke manier in te kunnen zetten, delen wij idee├źn en vieren wij successen. Elke dag proberen wij samen verbeterde werkmethoden te vinden die aansluiten op de processen van onze klant.

Als medewerker van Solar bevind je je in goed gezelschap van zo'n 3000- collega's die geloven in het nemen van verantwoordelijkheid. Alleen op die manier kunnen wij groeien in een sterk competitieve markt

Wil jij samen met Solar klanten helpen bij het optimaliseren van processen zodat hun business groeit? Dan kijken wij ernaar uit om jou bij Solar te verwelkomen!

Lees meer

Pas jij in ons team?

Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek of wij op zoek zijn naar jou

Bekijk onze vacatures