Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Brandveiligheid

Siemens Cerberus

Maximale brandveiligheid dankzij een betrouwbaar en hoogwaardig detectiesysteem. Cerberus van Siemens heeft diverse oplossingen die voldoen aan de behoefte voor kleine tot middelgrote gebouwen.

Hoe kan Solar je helpen?

Solar biedt je alle mogelijke diensten om deze installatie conform wet- en regelgeving geïnstalleerd en gecertificeerd te krijgen. Ook voor Service en onderhoud kun je bij ons terecht.

Jij gaat door met ondernemen om je bedrijf te laten groeien. Wij zorgen voor veiligheid en een optimaal werkende brandveilig-en ontruimingsinstallatie, voor jouw personeel en een blijvend werkende operatie.

Neem vrijblijvend contact op via: 088 - 7652763 of stuur een e-mail.

Stuur ons een e-mail

Oplossingen voor brandveiligheid

Cerberus van Siemens dekt alle elementen van brandbeveiliging af. Met een uitgebreid portfolio producten, systemen en life-cycle services beschermt Cerberus wat belangrijk is.

Cerberus is een complete oplossing van branddetectie, alarmering & evacuatie (akoestisch en visueel), blussen, gevarenmanagementsysteem, verbinding met de cloud en service via Solar Nederland.

Producten

Verpleeghuis

Als verpleeg- en ziekenhuis voorziet Cerberus in de behoefte door vroegtijdige en betrouwbare detectie aan te bieden met een snelle reactietijd. Via pager-aansturing kan personeel direct geïnformeerd worden.

Bekijk artikelen
Producten

Werkplaats

In fabrieken en op de werkplaats heb je te maken met gevaarlijke stoffen en hard omgevingsgeluid. Cerberus beschermt zowel personeel als het gebouw met snelle en betrouwbare branddetectie, duidelijke ontruimingsberichten en optische signaalgevers.

Bekijk artikelen
Producten

Hotel

Cerberus biedt vroege en betrouwbare detectie, evenals een alarmverificatieconcept om hotelpersoneel in staat te stellen de bron van het alarm te identificeren. Als evacuatie nodig is, kunnen gasten duidelijk worden geïnformeerd met Voice ontruiming.

Bekijk artikelen

Opleiding brandmeldinstallaties

NL-Siemens-brandveiligheid opleidingen deel 2.jpg

Er worden eisen gesteld aan onderhoudsbedrijven voor brandmeldinstallaties. Zo schrijft de regeling Brandmeldinstallaties voor dat bedrijven uitsluitend met gekwalificeerd personeel mogen werken. Zo moeten medewerkers brandmeldinstallaties altijd volgens de voorschriften ontwerpen en projecteren. Hierdoor zijn kwaliteit, kennis en ervaring noodzakelijk.

Heb jij ambitie om je kennis uit te breiden en om projecteringsdeskunidge te worden? Meld je dan aan voor de opleiding Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties van Solar Opleidingen.

Boek je cursus

Training brandmeldcentrales

NL-Siemens-brandveiligheid opleidingen.jpg

Siemens Cerberus FIT is de familienaam voor zowel de conventionele FC12x centrales alsmede de FC36x lus centrales. Werk jij als inbedrijfsteller of onderhoudsdeskundige met de Siemens brandmeld- en ontruimingscentrale van het type FC12x en/of FC36x? Dan is deze training van Solar Opleidingen iets voor jou!

Na het volgen van deze training beschikt de deelnemer over alle noodzakelijke theoretische en praktische kennis om brandmeldcentrales van de Siemens FIT serie (FC12x & FC36x) te engineeren en in bedrijf te stellen.

Boek je cursus