Boost your energy

Power Quality

Onze experts beschikken over de kennis en expertise om jouw problemen te identificeren en aan te pakken waardoor energie-, onderhouds- en vervangingskosten aanzienlijk lager worden!

Elektrische grootverbruikers zien steeds vaker uitdagingen in het op orde hebben van de energiehuishouding

Wat is Power Quality
Steeds vaker leidt een “vervuilde” energievoorziening tot uitval of productie onderbrekingen, doordat bij aanpassingen niet goed op de gevolgen voor de complete installatie is gelet. Power Quality omvat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de elektrische energievoorziening.

Hoe constateer ik problemen met mijn Power Quality
Doordat facilitaire- en productieprocessen steeds meer gevoelige elektronica bevatten wordt het beheersen van de Power Quality steeds belangrijker. Heb jij of een klant last van onverklaarbare storingen, componenten die steeds kapotgaan of lampen die elke keer weer flikkeren? Dan is de kans groot dat er problemen met de Power Quality zijn.

Hoe helpt Solar mij om problemen te verhelpen en de energieconsumptie terug te dringen
Het meten en monitoren van een installatie ten aanzien van de kwaliteit van de elektrotechnische infrastructuur is dus zeer waardevol. Problemen kunnen worden gesignaleerd en verholpen. Elk specifiek Power Quality probleem vereist zijn eigen oplossing. In veel gevallen kunnen de oplossingen elkaar versterken, waardoor diverse problemen gelijktijdig worden opgelost en de energieconsumptie wordt teruggedrongen.

Mede door de adviezen, begeleiding en toelevering van Solar Industrie is de continuïteit van de productie nu wel gewaarborgd Cofac, Directeur Niels Blauwiekel

Meer weten over Power Quality

Wij bieden de volgende services
• Verhuur meters voor eigen gebruik
• 7-daagse meet en analyse diensten
• Engineering en consultancy diensten

Bekijk hier de folder >

Wil je gebruik maken van onze Power Quality service?

Maak een afspraak via (088) 765 2700 of stuur ons een e-mail.

Stuur ons een e-mail >

Onze vooraanstaande partners

  • /link/5c702e9be0054363ad36a82f257940f9.aspx
  • /link/ad5978c51f4f4a47ba14067126209211.aspx
  • /link/469d88b03ac04797abf0836c6fd364d2.aspx