Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Woningbouw Oplossingen

Als je op zoek bent naar alles wat je nodig hebt voor een slimme, energiezuinige en comfortabele woning, dan is Schneider Electric de juiste keuze. Schneider Electric biedt duurzaam schakelmateriaal, groepenkasten met bijbehorende componenten en automatiseringssystemen die je woning voorbereiden op de toekomst. Ontdek een uitgebreid assortiment aan duurzame producten, inclusief de nieuwe slimme EVlink Home laadoplossing voor thuis. Hiermee ben je verzekerd van een veilige en toekomstbestendige laadoplossing voor je woning.

Logo_Schneider.png

Duurzaam Schakelmateriaal

Ontdek het verfijnde en duurzame schakelmateriaal van Schneider Electic Merten. Gemaakt van materialen die duurzaam en circulair zijn, waaronder de nieuwe Merten Ocean Plastic range in matzwart. Alle Merten ranges bieden diverse functionaliteiten en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
Bekijk de producten

Groepenkasten en Componenten

Ontdek de groepenkasten en -automaten van Schneider Electric. Deze zijn ontworpen met de focus op veiligheid en efficiëntie, en voorzien van hoogwaardige componenten. Of je nu een enkelfase- of driefase-installatie hebt, Schneider Electric heeft een breed scala aan groepenkasten die aan de behoeften van elke situatie voldoen.
Bekijk de producten

EVLink Home Laadoplossingen

Ontdek de veelzijdige en betrouwbare laadoplossingen van Schneider Electric. Het assortiment EVlink Home oplaadpunten omvat verschillende soorten 1-fase en 3-fase wallboxen voor thuisgebruik.
Bekijk de producten

SchneiderElectric_bannerMertenOceanPlastic.jpg