Nieuw Service Center XL voor sanitair, elektra en duurzame oplossingen feestelijk geopend in Heerenveen

24 februari, 2023

Op donderdag 23 februari jl. opende Solar Nederland officieel de deuren van een nieuw Service Center, een technische groothandel, in Heerenveen. In deze XL-vestiging op Industrieterrein IBF kunnen (elektro)installateurs uit Noord-Nederland terecht voor een breed assortiment technische kwaliteitsproducten en energiebesparende oplossingen.

Heerenveen ideale locatie

De ligging van het Solar Service Center XL in Heerenveen is bewust gekozen. Het nieuwe pand aan Icarus 3 op Industrieterrein IBF ligt nabij het knooppunt Heerenveen. Solar is op deze wijze makkelijk en snel bereikbaar vanuit Leeuwarden, Bolsward, Sneek, Lemmer, Drachten en Groningen en fungeert zo als regionaal distributiecentrum voor Noord-Nederland.

“Het geeft de installateur de mogelijkheid om op route naar een project of van een klus zijn voorraad installatiemateriaal direct aan te vullen,” aldus Solar-directeur Michiel Rohrman. “En als installateur kun je bijvoorbeeld warmtepompen, LED-verlichtingspanelen, sanitair en veel gebruikte materialen bij Solar ophalen om ze daarna direct bij klanten te installeren. Dat is ideaal, want de opslagcapaciteit bij een installateur is niet altijd even toereikend.”

Solar Service Center XL

Het nieuwe Service Center biedt naast een groot magazijn ook een ruime shop met een compleet assortiment CV, sanitair en elektra: van A-merken tot artikelen en installatiematerialen van de eigen concepten zoals Solar Plus.

Het Solar Service Center XL zelf is al sinds december vorig jaar open voor klanten uit de regio. Op werkdagen zijn installateurs van 07:00 tot 17:00 uur ook welkom voor persoonlijk en deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing en verduurzaming. Ideaal voor installateurs die druk bezig zijn met duurzaam ondernemen en de energietransitie voor hun klanten.

Bekijk video: Feestelijke opening Solar in Heerenveen

Wethouder Hedwich Rinkes en Solar Nederland-directeur Michel Rohrman openen het nieuwe Service Center in Heerenveen
De feestelijke opening werd verricht door wethouder Hedwich Rinkes en Michiel Rohrman,
algemeen directeur bij Solar Nederland.