Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Opening nieuw Solar XL Service Center in Amsterdam West

16 september, 2021

Solar-Nederland-sourcing-services-company-Solar-XL-Service-Center-Amsterdam-West-16092021-057-1200x627.jpg

Op 16 september vierden we feest in Amsterdam West, want ons nieuwste Solar XL Service Center is door Solar-directeur Michiel Rohrman per e-bike officieel geopend!

Nieuwe locatie
Het nieuwe Service Center - onze grootste in Nederland - vind je aan de Dynamostraat 5 in Amsterdam West. Deze locatie is makkelijk bereikbaar, vlakbij de snelweg en voorzien van voldoende gratis parkeerruimte. Een ideale afhaallocatie dus voor elke klus in de regio Amsterdam!

Uiteraard kun je ook nog steeds terecht in ons vernieuwde Service Center aan de H.J.E. Wenckebachweg 58 in Amsterdam Oost. De Solar-vestiging in Noord is inmiddels gesloten en de vertrouwde gezichten van daar zie je nu terug in Amsterdam West.

Meer aanbod, nieuwe services
Een groter Service Center betekent ook een groter aanbod qua producten en services.
Bij Solar XL in Amsterdam West vind je nu:

• Een Pick-up Point voor het ophalen van bestellingen tijdens openingstijden. Voorrijden, direct inladen en door naar je klus.
• Een 24/7 Pick-up Point via pakketkluizen. Op het tijdstip dat het jou uitkomt, maak je de Solar-kluis open en haal je je pakket eruit. Handig als ophalen tijdens onze openingstijden niet lukt. Deze nieuwe service gaat later dit jaar van start.
• Fastbox, jouw bestelling in één uur afgeleverd op locatie. Per e-bike, dus ideaal voor bezorging in de Amsterdamse binnenstad. Of per auto voor de grotere leveringen in en net buiten de stad. Lekker snel dus!
• En uiteraard kun je bij onze experts altijd terecht voor een passend advies en technische ondersteuning.

Feestelijke openingsweek met winactie
Tijdens de openingsweek staat de koffie voor iedereen klaar en profiteer je van interessante acties. Zo maak je bij aankoop van minimaal € 150,- aan producten deze week nog kans op een set zonnepanelen naar keuze t.w.v. € 2.500 bruto (excl. BTW). En tot en met vrijdag 17 september trakteren wij iedereen die ons nieuwste Service Center bezoekt op een lekkere (snack)lunch tussen de middag.

Impressie Solar XL
Solar XL in Amsterdam West is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.00 tot 17.00 uur. De onderstaande video geeft je een goede indruk. Loop dus gerust eens binnen en laat je verrassen door het ruime aanbod!

Solar XL Service Center Amsterdam West
Dynamostraat 5
1014 BN  Amsterdam
Tel.: 088 - 765 2777
amsterdam@solarnederland.nl

Bepaal je route via Google Maps

Openingstijden:
MA t/m VR 07:00 - 17:00 uur