Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Je kunt jouw bedrijf digitaliseren met Minuba - en je dagelijkse werk makkelijker maken

Nu kun je, je bedrijf optimaliseren, het administratieve werk vereenvoudigen en je facturen sneller betaald krijgen - eenvoudig – Ook als je onderweg bent.

Bij Solar zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden die jou kunnen helpen je dagelijkse leven efficiënter te maken en waarde te creëren voor jou als klant van Solar. Daarom werken we samen met Minuba dat online facturatie en orderverwerking aanbiedt, voor zowel kleine als grote bedrijven.

Minuba maakt het je gemakkelijker om klant te zijn van Solar

Kies je voor Solar als groothandel in Minuba, dan krijg je deze voordelen:

● Toegang tot de volledige artikelbestanden van Solar, wat offertewerk en materiaal-registratie eenvoudig en ongecompliceerd maakt

Kortingsbestanden van Solar inlezen in Minuba, zodat je altijd je eigen prijzen hebt en je de werkelijke kosten van een klus kunt zien

Webshop integratie, zodat je rechtstreeks vanuit Minuba kunt kopen in de webshop van Solar en bekijk daarna de orderbevestiging

Inkoopfacturen van Solar worden direct op lopende werkbonnen in Minuba geregistreerd. Een automatisch proces waardoor geen enkel materiaal in de vergetelheid raakt - je krijgt volledige controle over jouw kosten!

Factureren wordt makkelijker als je kosten en uren op orde hebt. Verstuur de factuur vanaf het web of vanuit de app met slechts een paar klikken zodra het werk klaar is!

Solar-Minuba-overzicht-flow-800x800.png

Alles in één overzicht

Met Minuba en Solar krijg je een efficiëntfacturatie- en orderbeheersysteem dat je eenvolledig overzicht geeft van alle werkprocessen in jouw bedrijf.

Zo kun je je projecten altijd volgen - van offerte tot facturatie. Je ziet continu de winstgevendheid van je projecten en je ziet snel aan welke klussen je geld verdient!

Minuba Plus of Minuba GO! ?

Minuba GO! is voor kleinere dienstverlenende en vakbedrijven met maximaal twee gebruikers. Als je een groter bedrijf hebt en meer gebruikers wil, kies dan voor Minuba Plus.

Solar-Minuba-Plus-GO-650x175.png

Interesse in Minuba?

Ben je timmerman, loodgieter of elektricien? Of ben je eigenaar van een servicebedrijf? Welk beroep je ook uitoefent, het online facturatie- en orderbeheersysteem van Minuba past bij jouw branche en bedrijfsgrootte.

Met Minuba Plus heb je elke doordeweekse dag toegang tot gratis ondersteuning per telefoon en e-mail van 08.00 - 16.00 uur. Heb je vragen of interesse in Minuba? Neem dan contact op.

Neem contact op en bezoek Minuba.nl