Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Klantcases

Lees hier de ervaringen van onze Solar klanten

TBK

TBK maakt gebruik van In-Company training van Solar Opleidingen

NEN 1010 is dé norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur. Een nieuwe versie is vorig jaar van kracht geworden. Reden voor TBK uit IJsselstein om haar medewerkers een herhalingscursurs te laten volgen. Met een In-Company training van Solar School helpen we TBK haar voorsprong als technisch aannemer in de markt te behouden.

Bekijk de video
Van der Molen Beveiligingstechniek

Van der Molen Beveiligingstechniek ‘een bedrijf dat continu leert’

’HR-directeur Anita van der Molen geeft samen met haar man Guido leiding aan het gelijknamige beveiligingbedrijf uit Enschede. De scholing van Van der Molen loopt sinds de tweede helft van 2017 via Solar School. ‘We kopen al jaren bij Solar in, de vestiging in Hengelo is om de hoek en het contact is goed. Toen de opleidingsgids langs kwam, dacht ik “waarom niet?”.

Lees meer
Stevens Engineering

Kennis maken met Solar Opleidingen

Medewerkers van Stevens Engineering, technisch ontwerp- en adviesbureau uit Emmen, hebben in december via Solar School de dagcursus Basis-Risicoanalyse in theorie en praktijk gevolgd. Jan Grootjans, teamleider en projectmanager Manufacturing & Machinery, is enthousiast over de kennismaking. ‘We waren op zoek naar een korte, intensieve update en hadden feitelijk nooit van Solar School gehoord.

Lees meer