Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Klantcases

Hier vind je een selectie van onze Solar Light klantcases. Lees de ervaringen van onze klanten over het gebruik van onze producten en dienstverlening.

Boulevard Cruquius

"Vierhoek opdrachtgever, installateur, groothandel en fabrikant rond gemaakt"

De woonpromenade kenmerkt zich door z’n enorme luifel. Het is deze eyecatcher die door E-Install Elektrotechniek uit De Meern van nieuwe Ledverlichting is voorzien. Het project is een mooi voorbeeld van hoe de vierhoek opdrachtgever (Retail Estates), installateur (E-Install), groothandel (Solar) en fabrikant (Lumission) rond is gemaakt.

Lees meer
A.H.C VAN OMMEREN ELEKTROTECHNIEK, LIENDEN

Solar Light maakt het werk voor ons gewoon gemakkelijker

"Sinds 2011 maken wij gebruik van de diensten van de lichtadviseurs van Solar. En dat bevalt goed! Solar voegt de juiste producten tegen de juiste prijs voor ons samen in een compleet plan. Ze beschikken over een breed pakket merken en typen."

Lees meer
GRIMBERGEN INSTALLATIES

Solar vervangt TL van 'toen' door LED van 'nu'

Met het vervangen van de TL van ‘toen’ door LED van ‘nu’ heeft Grimbergen Installaties niet alleen voor een duurzame oplossing gekozen, maar ook een nieuwe tak van sport aan haar werkzaamheden toegevoegd. Een activiteit die het bedrijf LED veelal samen met Solar oppakt.

Lees meer
Carriere Optiek

Duurzame lichtoplossingen dankzij experts van Solar Light

Tijdens de verbouwing van Carrière Optiek te Weesp zijn de bestaande gasontladingslampen vervangen voor een LED alternatief. Solar Light adviseerde energiebesparende armaturen om de productborden mooi uit te lichten voor de stimulatie van de verkoop.

Lees meer