Negeren of opslaan

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

FastCalc - maak zelf een lichtberekening

/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/solar-light/640x315px.png

Wanneer verlichting belangrijk is!

FastCalc is door DIALux ontwikkeld en is een online-calculator. U kunt hier op solarlight.dk gemakkelijk en snel zelf een lichtberekening van een ruimte maken. 

Het lichtberekeningsprogramma geeft toegang tot een eenvoudige berekeningsbasis voor verschillende toepassingen en vereist geen installatie van extra software op uw computer.
 
Door een armatuur van het productassortiment van Solar Light te selecteren, kunt u een homogene verlichting van een bepaald gebied berekenen. Aan de hand van parameters als plafondhoogte, reflectiegraad en onderhoudsfactoren kunt u te weten komen welke en hoeveel armaturen nodig zijn om aan een norm te voldoen.

Het resultaat is een globale berekening met afgeronde waarden om snel een overzicht te krijgen.

De lichtberekeningstool kunt u voor de volgende toepassingen gebruiken: 

Maak een eenvoudige lichtberekening van een rechthoekige of vierkante ruimte:
1. Hoeveel armaturen zijn er in de ruimte nodig
2. Hoeveel licht geeft de geselecteerde armatuur

De producten waarmee u gemakkelijk en snel lichtberekeningen kunt maken, zijn voorzien van een 'Lichtberekening maken'-knop. 
Het resultaat van de lichtberekening kan worden gedownload en geprint. Het resultaat is richtinggevend en kan niet op zichzelf staan. Het is een aanvulling op de overige overwegingen omtrent de verlichtingsoplossing in de ruimte. 

Let op het volgende: 
• Hoe ziet het eruit? Is het mooi en symmetrisch.
• Kwaliteit van de verlichting – hoe is de regelmatigheid in het licht?
• Plaats van de armaturen – zijn er werkplekken, pc-schermen, overig gemonteerd licht?

Als u hulp bij de lichtberekeningstool nodig heeft of advies over verdere lichttechnische berekeningen in verband met een groter project wenst, dan zitten onze technici klaar om u te helpen.

U maakt gemakkelijk een lichtberekening door op "Lichtberekening maken" te klikken nadat u een product uit het Solar Light-assortiment heeft geselecteerd.

Daarna voert u de gegevens in en kunt u snel en gemakkelijk een pdf met het resultaat van de lichtberekening downloaden.

 

Hulp nodig bij berekening en lichtplan?

/globalassets/shared/concepts/solar-light/img-monitor.png

Veel vraag naar verlichting en weinig tijd? Of heb je net te weinig expertise of mankracht in huis? Solar Light biedt uitkomst! Met onze producten en diensten kun jij jouw klanten vlot en professioneel van dienst zijn.

Hoe? Heel gemakkelijk: schakel onze lichtexperts in. Ze helpen je snel een inschatting te maken van het aantal armaturen dat er nodig is in een project. Ook stellen ze een offerte voor je op, inclusief lichtplan.

Vraag vrijblijvend een energie-efficiënt en kostenbesparend advies, toegesneden op jouw projecten.