Negeren of opslaan

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

L-Sense is een intelligent lichtregelsysteem

/globalassets/shared/concepts/solar-light/l_sense_800x800.jpg

De L-Sense installatie in de armatuur is intelligent

L-Sense is een intelligent, draadloos lichtregelsysteem, waarbij installatiekosten en programmeerkosten worden geminimaliseerd. En dat geeft maximale flexibiliteit. Verlichting is belangrijk voor ons welzijn en met L-Sense armaturen kun je het licht aanpassen naar elke situatie.

Met de smartphone App, die via Bluetooth communiceert, kunnen armaturen worden toegevoegd en gegroepeerd. Verlichtingsniveaus, tijden en andere parameters zijn gemakkelijk aanpasbaar. Samen met efficiënte armaturen zorgt het systeem voor maximale energiebesparing; "De juiste hoeveelheid licht, op de juiste plaats en op het juiste moment".

Plug and play - een eenvoudige oplossing

Meteen nadat de L-Sense armaturen worden aangesloten, kunnen armaturen en schakelaars via Bluetooth snel en eenvoudig 'gegroepeerd' worden via de speciaal te downloaden App.

Een groep kan bestaan uit armaturen in dezelfde ruimte, op dezelfde verdieping of met verschillende functies in een grotere ruimte. Zo is het bijvoorbeeld handig om de algemene verlichting en schakelbordverlichting te programmeren zodat deze elk tot een andere groep behoort.

Via de App is het eenvoudig om nieuwe armaturen aan een groep toe te voegen en instellingen te wijzigen om de oplossing voor de huidige installatie te optimaliseren.

• De in alle armaturen ingebouwde sensoren detecteren de aanwezigheid en regelen het gedefinieerde verlichtingsniveau. De sensor houdt ook rekening met eventueel daglicht.

• Je vindt de programmeer-app eenvoudig in de App Store door te zoeken op ‘MasterConnect’.

• Elk armatuur functioneert zelfstandig, maar kan draadloos communiceren met andere armaturen en drukschakelaars.

• Mogelijkheid tot indeling in verschillende zones. Bijvoorbeeld basisverlichting en schakelbordverlichting in klaslokalen.

• Projecten kunnen in de ‘cloud’ worden opgeslagen en eventueel worden gedeeld met anderen die toegang tot de ruimte nodig hebben.

• Mogelijkheid om het elektriciteitsverbruik vanaf de fabriek uit te lezen.

• Met een specifieke app kan de dagelijkse gebruiker van het verlichtingssysteem geselecteerde functies bedienen en verschillende scènes opslaan. Zoek in de App store naar 'MC Control'.

• Op aanvraag worden oplossingen met daglichtregeling aangeboden waarbij de kleurtemperatuur kan worden gewijzigd van 2.700-6.500 kelvin.

Aanpasbaar en overzichtelijk

Met de App is het mogelijk om verschillende instellingen zoals verlichtingsniveaus en doorlooptijden te wijzigen. Via het energierapport kun je verbruik zien en kijken of elektriciteitsbesparingen behaald worden.

Programmeren in de App

Alle armaturen kunnen via Bluetooth in de App geregistreerd worden. Door op een pictogram te klikken, is het mogelijk om deze snel te lokaliseren en te verbinden in dezelfde groep. Componenten zoals schakelaars kunnen ook worden toegevoegd.

Snelle groepering

Nadat armaturen zijn geregistreerd in de App, is het zelfs mogelijk om deze eenvoudige aan een groep toe te voegen door de sensor te verlichten met een zaklamp of laserpen. Deze methode is vaak het snelst.

Onderhoudsvrije schakelaar

Na het groeperen van armaturen kunnen drukschakelaars worden toegevoegd waarmee je verschillende functies kunt overschrijven. Er zijn 2 standen en 4 standen-schakelaars. De schakelaar is zonder batterij en dus onderhoudsvrij.

Documentatie en ondersteuning

Op de website van Solar Light staan ​​verschillende handleidingen die installateurs en gebruikers van het systeem veilig kunnen helpen bij installatie, programmering en dagelijks gebruik. Neem contact op met Solar Light of LUMITECH voor meer informatie over de mogelijkheden binnen het L-Sense BT concept.

Standaard, maatwerk en speciale oplossingen

Solar Light en LUMITECH bieden een breed scala aan standaard armaturen en bijbehorende accessoires met het L-Sense BT concept. Raadpleeg de documentatie bij de artikelen voor meer informatie over de technische eigenschappen. Varianten van de standaard armaturen evenals speciale oplossingen zijn op aanvraag leverbaar.

Bekijk alle L-Sense producten hier

Energieoptimaliserende verlichting met slimme L-Sense lichtregeling

L-Sense zorgt voor een hoge energiebesparing, aangezien L-Sense een intelligent draadloos lichtregelconcept is. De ingebouwde sensor past zich aan de gewenste helderheid aan. Installatiekosten en programmeerkosten worden geminimaliseerd en bieden een hoge flexibiliteit.

Wilt u meer weten over L-Sense en de bijbehorende producten, neem dan contact met ons op.