Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

De expressie van Italiaans talent

Made in Italy

De enige productielocatie van Catalano is gevestigd op een buitengewoon terrein, net buiten Rome. Het omvat een R&D afdeling, het management, prototype laboratorium en de verschillende productie afdelingen. Deze unieke organisatie opzet waarborgt een effectieve synergie en samenwerking tussen de teams binnen het bedrijf. Voor Catalano betekent “Made in Italy”, excellentie, betrouwbaarheid, creativiteit en innovatie. Dit zijn sleutelwoorden in hun missie en identiteit. Het zijn de waarden die het fundament zijn onder het wereldwijde succes van Catalano. 

Koop Catalano

Know how

Catalano heeft een lange geschiedenis in een regio die historisch toegewijd is aan de productie van keramiek. De mensen hebben een passie en de ambitie om hun kennis te gebruiken. Vroeger ambachtelijk en inmiddels industrieel. Dit vraagt om een combinatie van technische vaardigheden, ondernemersgeest en een dosis vasthoudendheid. Over de jaren heeft Catalano continu geïnvesteerd in het opleiden van haar werknemers, het zoeken naar de beste grondstoffen, het doen van technische experimenten en steeds verbeteren van de productieprocessen. Vandaag de dag is Catalano erkend als leidend bedrijf in de “Made in Italy” industrie van sanitair keramiek.

Sustainability

De slogan “Think Green” is de hoeksteen voor alle ontwerpkeuzes en processen in het bedrijf. Dit wordt bevestigd door de belangrijkste certificaten te behalen, inclusief OSHA, die laten zien dat Catalano staat voor betrouwbaarheid, toewijding en bewustzijn van het milieuvraagstuk en de impact die het bedrijf daarop kan hebben. Onlangs heeft Catalano de productie van zonne-energie opgehoogd naar 4.058 PV-modules, oftewel 20% van onze totale energievraag. Daarnaast heeft Catalano beleid geïmplementeerd met het doel om watergebruik te reduceren, logistieke verder te optimaliseren en beleid voor systematisch management van grondstoffen.

Industry 4.0

Industry 4.0 vormt de toekomst van de keramische productie. Het gebruik van geavanceerde robotica en automatisering in de productieprocessen van Catalano stelt ze in staat om producten met ongekende precisie te creëren. Real-time monitoring van deze processen zorgt voor de hoogste productkwaliteit. Industry 4.0 gaat niet alleen over efficiëntie, maar ook over duurzaamheid. Catalano gebruikt geavanceerde technologieën om afval te verminderen, de toeleveringsketen van grondstoffen zorgvuldig te monitoren en hoogwaardig keramiek te produceren. Het chemisch laboratorium ontwikkelt en verwerkt zeer innovatieve materialen met speciale aandacht voor grondstoffenvoorraden en de levensduur van groeven. 

240 werknemers

60+ design awards

56 jaar geschiedenis

100% Made in Italy