Kranen van Duitse top kwaliteit

Design en comfort op het hoogste niveau

Steinberg heeft het ontwerpen en produceren van design kranen tot een kunst verheven. Strakke lijnen of klassieke vormen? Het uitgebreide aanbod biedt voor iedere smaak een passende kraan. Ontdek de klasse van Duitse topkranen.

Koop Steinberg

Het merk Steinberg staat voor moderne, luxe kranen en accessoires. De vele innovatieve series maken het mogelijk om de badkamer qua stijl perfect aan te laten sluiten op elke individuele smaak. Alle producten zijn ontworpen met een visie op moderne architectuur, comfort en design in de badkamer. Steinberg is een betrouwbaar Duits merk met innovatieve producten van hoogwaardige materialen en een vanzelfsprekende service.

Steinberg

Serie 100

Tijdloos en elegant. Met de harmonische ronde vormen en vloeiende lijnen heeft deze serie een design van alle tijden.
Koop direct
Steinberg

Serie 260

Ontworpen door de bekende Duitse designer Jochen Schmidden. Bekroond met de Plus-X Award 2017.
Koop direct
Steinberg

Serie 390

Comfort, design en individualiteit, de perfecte start in de dag begint met Sensual Rain – SPA-FEELING in je eigen badkamer.
Koop direct

Zwarte kranen goed verkrijgbaar

Steinberg kranen, douchesets en accessoires zijn altijd in twee of drie kleuren beschikbaar. Kranen in mat zwart zijn populair en daardoor niet altijd uit voorraad leverbaar. Zoek je een kranenmerk dat producten in zwart ruim op voorraad heeft? Dan is Steinberg een uitstekende keuze. Steinberg kranen worden in Nederland exclusief door Solar verkocht. 

Naar webshop

STEINBERG - I FLOW – LIGHTS ON

Steinberg I Flow elektronische kranen.

Het LED-kleurverloop op de bedieningsknop verandert afhankelijk van de temperatuur. Dankzij de geheugenfunctie start de kraan altijd op de laatst gebruikte temperatuur.

 

Download brochure

Download Brochure

Bekijk hier de Steinberg COLOURS Brochure 2022/23

Download