Technische Services

Wij hebben de oplossing in huis om je technisch bij te staan

  Professionele probleemoplossing
  Proactief contact met onze technische specialisten
  Betrouwbare klantenservice én ondersteuning

Groot aanbod kwaliteitsproducten

Met een aanbod van 300.000 kwaliteitsproducten in elektrotechniek, sanitair, verwarming en ventilatie leveren we de juiste producten op tijd, op de juiste locatie en precies wanneer én hoe jij het nodig hebt.

Wij bieden meer dan alleen producten

Wij begrijpen dat er meer nodig is dan alleen het op tijd leveren van de juiste producten. Naast een ruim assortiment bieden we een breed scala aan logistieke diensten & oplossingen en technische services.

Technical Services helpt je verder

De specialisten van Technical Services zijn speciaal opgeleid om je technisch bij te staan onder andere op het gebied van branddetectie & preventie, industriële automatisering, Smart Building, Power Quality, Security en verlichting.

Bekijk onze brochure

Met een sterke focus op persoonlijk contact, kennis van zaken en met een ongelofelijke drive is Solar veel meer dan een technische groothandel. Download de brochure en bekijk onze Technische Services.
Download brochure

Solar Opleidingen helpt je verder

Praktijkgerichte opleidingen en kennis waarbij de ontwikkeling van (technische) vakkrachten centraal staat. Wil jij de vakkennis van jezelf en/of je medewerkers verder ontwikkelen? Dan ben je bij Solar Opleidingen aan het juiste adres.
Bekijk opleidingen

Neem contact met ons op

We bieden een reeks diensten aan die u behulpzaam kunnen zijn bij het bereiken van uw doelen! Of u nu hulp nodig heeft bij projectmanagement of bij het kiezen van verlichting - onze specialisten zijn je graag van dienst.

Neem contact op per e-mail, of bel: 088 - 765 27 88!

Neem contact op