Jouw betrouwbare partner in duurzame installatietechniek

Wij zijn een internationale, technische groothandel voor installateurs, industrie, retailers, webshops en facility managers in hotel & leisure, de zorg en het onderwijs.

Denk je bij het zien van onze naam; "Solar, dat is een aanbieder van zonnepanelen"? Dan heb je dat goed gedacht. Wij verkopen inderdaad zonnepanelen.

Plus nog ruim 300.000 andere technische producten en een groot aantal bijpassende diensten. 

Meld je aan als klant >

Meer dan een technische groothandel

Wij zijn Solar; een toonaangevend sourcing en services bedrijf. Dat we meer zijn dan een technisch groothandel alleen, leggen we je uit in deze video. Zo bieden we naast bijna 300.000 producten ook:

● Opleidingen en trainingen
● Opslagdiensten
● Transportoplossingen
● Technische services zoals calculaties

En nog veel meer.

Word klant >
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_assortiment3.jpg
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_advies3.jpg
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_levering3.jpg
/globalassets/nl/over-solar/over-ons/overons_duurzaamheid_def.jpg

Een groen en duurzaam beleid

We komen bij Solar niet pas net kijken als het gaat om duurzaamheid. Al jaren verkopen we producten die eraan bijdragen dat we bedachtzaam met onze planeet omgaan.

Van warmtepomp tot zonnepaneel en laadpaal tot omvormers, wij bieden het allemaal. Daarnaast investeren we in het verminderen van afval, hebben we veel aandacht voor energiebesparing en is ons wagenpark volledig elektrisch.

Lees meer over duurzaamheid

Klantcases en reviews

Industrie

Elk met hun eigen behoeften en wensen

Neem een kijkje bij branchegenoten. Samen met onze technische experts bieden wij advies en ondersteuning, van efficiënt voorraadbeheer tot hulp bij verduurzaming. Met plezier gaan wij gezamenlijk elke Industriële uitdaging aan!
Bekijk klantcases
Solar Light

Verlichtingsprojecten van onze experts

Onze lichtexperts zijn betrokken bij uiteenlopende internationale projecten, van kantoorgebouwen en sportvelden tot de gezondheidszorg. Duurzaamheid staat centraal, met oplossingen zoals led-verlichting, bewegingssensoren en smart technologieën.
Bekijk de klantcases
Trade

Wij ondersteunen tot op kamerniveau!

Het goed inrichten van je hotelkamers of de vakantiehuizen op je vakantiepark betaalt zich uit in tevreden gasten. Wij ondersteunen o.a. hotels bij benodigdheden op het gebied van verlichting, sanitair, gereedschap en duurzame producten.
Bekijk de klantcases

Meld je vrijblijvend aan als klant!

585x350_wordKlant.jpg

Vraag vandaag nog een account aan en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden zal een Solar medewerker na aanmelding contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en je op weg te helpen.