Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Arjen Veldman - Propertymanager 

Arjen Veldman

Propertymanager

Stronger Together

‘Mijn horizon is 5 jaar van nu. Ik kies voor de toekomst.’

Arjen Veldman is al meer dan 17 jaar in dienst bij Solar Nederland en heeft zich in bijna 40 jaar ontwikkeld tot Propertymanager. Hij is mede verantwoordelijk voor de integratie van de nieuwbouw aan het oude gebouw en de upgrading van het oude installaties en functies van het distributie centrum.
‘Het is een bijzonder project want we zijn een nieuwe “winkel” aan het bouwen, terwijl de oude nog open is.’

Als Propertymanager is Arjen dagelijks bezig met het leefbaar en bewoonbaar houden van de gebouwen van Solar Nederland. Dat klinkt een stuk eenvoudiger dan het is. Energiebeleid, exploitatie- en beheerkosten, huur &verhuur contracten zijn slechts enkele aandachtspunten.
Waar jaren geleden de aandacht lag op meet- en regeltechniek (het voorkomen van een sick building syndroom) is deze nu verschoven naar duurzaamheid en energiemanagement.

‘In de nieuwbouw hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. We hebben de constructie van het dak zo laten maken dat er 1240 zonnepanelen op kunnen. De energie die deze panelen gaan opwekken gebruiken we voor 85% zelf. Onze partner Schneider Electric helpt ons om energie-bestendig de toekomst in te gaan. Mijn streven is in 2030 nul op de meter voor al onze panden.’
Ook is het hergebruiken van materialen toegepast. Van oude platen worden tijdelijke wanden gemaakt en er is een plan om van de afgegraven grond een mooie wal rondom het buitenterrein te maken, voor een bijenparadijs een zogenaamde Honey Highway.
Naast energie zijn ook transport, functionaliteit van de ruimte en veiligheid punten op de dagelijkse agenda van Arjen. Hij heeft een ondersteunende rol voor vele afdelingen. Want wie zorgt er voor de optimale arbeidsomstandigheden en klimaat in het gebouw? Herkenbaarheid en toegankelijkheid?
Vierkante meters voor voldoende opslag. En dat allemaal binnen de wet & regelgeving en voldaan aan budgettaire voorwaarden.

‘Hierboven in mijn hoofd zit het boordevol kennis en ervaring. Ik ben blij dat ik deze kennis kan delen met collega’s en partners en zo samen kan bijdragen aan een duurzame toekomst.