Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Milieu & Kwaliteit

Duurzaamheid

/globalassets/nl/over-solar/milieu-kwaliteit-1200x675.jpg
Wat betekent duurzaamheid voor Solar?
Wij willen een katalysator zijn in de energietransitie.
 
We zullen het voor onze klanten mogelijk maken om de energietransitie te stimuleren door energie-optimaliserende oplossingen te implementeren.
 
Maar ook op het gebied van onze eigen bedrijfsvoering hebben we onze ambities aangescherpt en zijn we continu bezig met het verlagen van onze CO2-uitstoot.

Kwaliteitsbeleid en ISO-norm

/globalassets/nl/over-solar/milieu-kwaliteit_iso_1200x675.jpg

We leveren producten, diesnten en deskundige begeleiding, op een manier die ervoor zorgt dat de klant altijd de grootste waarde ervaart. Wij werken samen met leveranciers die te allen tijde aan onze gestelde kwaliteitseisen kunnen voldoen. Door voortdurend ervaringen op te doen, zullen we preventieve en correctieve kwaliteitsborgingswerkzaamheden uitvoeren. We lossen onze taken binnen vastgestelde financiële grenzen op.


Gecertificeerd kwaliteitssysteem

Solar beschikt sinds 1994 over een gecertificeerd kwaliteitssysteem en is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Dit betekent dat al onze gedocumenteerde procedures en routines, op alle niveaus in de organisatie, continu op het huidige niveau worden gehouden en daar minimaal aan moeten voldoen. We worden regelmatig gecontroleerd door de certificatie-instelling en de eigen kwaliteitsmanager van Solar voert interne kwaliteitsaudits uit.

Een gecertificeerd kwaliteitssysteem is de garantie voor een continu verbeterproces. Het gebeurt o.a. door systematische non-conformiteitsregistratie en -verwerking, met daaropvolgende corrigerende maatregelen. Onder deze registratie en verwerking vallen ook onze leveranciers. Door het kwaliteitssysteem binnen onze organisatie ‘levend’ te houden, kunnen wij voldoen aan de prestatie- en kwaliteitseisen die de klant aan Solar stelt.