Metaalindustrie

Arbeidsveiligheid

Geef arbeidsveiligheid een plek binnen jouw onderneming! Arbeidsveiligheid is cruciaal in de metaalsector. De Arbocatalogus geeft je inzicht in de Arboregeling, de brancheafspraken en de verplichtingen voor werkgevers en werknemers. In de metaalindustrie hebben de belangrijkste arbeidsrisico's te maken met geluid, machineveiligheid, intern transport, inrichting arbeidsplaatsen en gevaarlijke stoffen. Samen met onze partners beschikken wij over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid. Wij praten je dan ook graag bij over onze diensten, oplossingen en hoogwaardige producten die hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Contact onze specialisten

Efficiënte bedrijfsprocessen

Verbeter en optimaliseer direct je bedrijfsprocessen! Bij klanten die je al zijn voorgegaan hebben we bijgedragen aan hun totale kosten optimalisatie (TCO). Graag zijn wij ook jouw partner om je als ondernemer te helpen je bedrijfsprocessen efficiënt in te richten en je totale kosten te verlagen. Wij bieden je inzicht in hoe je aanzienlijk kunt besparen door onze oplossingen op maat en de inzet van de juiste materialen en services.

Lees meer

Supply chain services

Winnen met logistiek! Met onze supply chain services ben je in staat om de service, kwaliteit en efficiëntie te behalen die je nodig hebt om jouw metaalbedrijf naar en hoger niveau te tillen.

Lees meer

Solar 24-uurs dienst

Met spoed over noodzakelijk materiaal beschikken! Je werkproces mag geen vertraging oplopen doordat je de benodigde onderdelen niet hebt. De 24-uurs dienst is een service waarmee je 24/7 materiaal kunt bestellen dat we direct per spoedlevering komen brengen.

Lees meer

Solar ICM

Direct bestellen in combinatie met jouw branchepakket! Solar.Send ICM maakt het mogelijk om zaken met ons te doen vanuit jouw eigen softwaresysteem. Wij helpen je graag op weg.

Lees meer

Solar Opleidingen helpt je bij jouw ontwikkeling

Trainingen, cursussen en opleidingen zijn services die wij jou aanbieden via Solar Opleidingen. Solar Opleidingen biedt je de mogelijkheid om jouw kennis te vergroten en up to date te blijven in jouw vakgebied. Meer weten over Solar School of onze industriële trainingen bel 088 765 27 00!

Lees meer over Solar Opleidingen

Onze aanpak is sterk gericht op jou

Onze trainers van Solar Opleidingen helpen jouw bij het ontwikkelen van je vaardigheden, uitbreiden van je kennis en het inventariseren van individuele mogelijkheden. Het aanbod en de inhoud van de trainingen worden geregeld geactualiseerd waardoor ze naadloos aansluiten op de ontwikkelingen in de markt.  

Maatwerk
Naast ons uitgebreide aanbod van trainingen, seminars en opleidingen biedt Solar Opleidingen maatwerktrajecten aan waarbij we het ontwikkelvraagstuk van onze klanten vertalen naar een oplossing op maat.

Contact ons per e-mail