Winnen met logistiek

Supply Chain Services

Wij managen jouw project in de mate die je wilt. Volledige controle of alleen een beetje hulp? De keuze is aan jou.

Stel jouw logistieke strategie bij

Met onze Supply Chain Services kunnen we vanuit jouw wensen de verantwoordelijkheid voor een deel van je goederenstroom uit handen nemen.

Wij beheren de planning en controle van jouw activiteiten. Om te zorgen dat het juiste product wordt geleverd, in de juiste hoeveelheid aan de juiste klant, voor de juiste prijs. Stel jouw logistieke strategie bij en laat ons jouw partner zijn om je hierbij te ondersteunen. De uitdaging zit hem in de combinatie van scoren met klantgerichtheid én lagere kosten.

Bekijk hier onze logistieke diensten

Meer weten?

Wil je meer weten over wat projectmanagement jou te bieden heeft?

Neem dan contact op met je eigen accountmanager en samen zoeken we een oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

Neem contact op

Professioneel projectmanagement voorkomt vertraagde leveringen en miscommunicaties

Vertraagde of onvolledige leveringen komen bij grootschalige projecten maar al te vaak voor. Ze zijn hinderlijk, onnodig en kunnen het hele project blokkeren. Ervaar jij dit probleem ook wel eens?

Met professioneel projectmanagement kun je dit voorkomen en beschik je over een partner met de juiste connecties in de sector waarin je bedrijf actief is. We passen ons aan de wensen van je bedrijf aan, van het overnemen van alleen berekeningen tot het volledig overnemen van het bestel- en leveringsproces.

Dat betekent dat we de leveringen per materiaalgroep sorteren of de goederen afleveren op de plek waar je medewerkers ze nodig hebben, zelfs op de derde verdieping van een gebouw dat in aanbouw is.

Zorg voor voorspelbaarheid door professioneel projectmanagement. Wij zorgen ervoor dat je betrokken bent in de mate die noodzakelijk is.