Een compleet aanbod producten voor veiligheid

Veiligheid van a tot z

Het op orde krijgen van de veiligheid in je onderneming is geen eenvoudige klus. Van brandveiligheid tot elektra en van noodverlichting tot CCTV: er zijn tientallen aspecten om rekening mee te houden. Ontdek ons complete aanbod producten voor veiligheid in de webshop.

Bekijk nu

Veiligheid voorop door kennis en kunde

Als ondernemer in hotel en leisure staat de veiligheid van jouw werknemers en gasten altijd op de eerste plaats. Inbraak, wateroverlast, gasvorming of brand voorkomen en signaleren is essentieel voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen. Solar heeft een deskundig team van buiten- en binnendienstmedewerkers die je adviseren op het gebied van CCTV, inbraakbeveiliging, branddetectie, ontruiming en toegangscontrole. We zijn  bovendien een NCP erkend branddetectie- en ontruimingsbedrijf, erkend programma van eisen (PVE) opsteller en VEBON lid. We voeren een compleet assortiment op het gebied van functiebehoud en veiligheidsvraagstukken en zorgen voor de beste maatwerkoplossing. Ook bieden we de juiste opleidingen voor jouw medewerkers, verzorgen we demo-opstellingen en assisteren we bij de inbedrijfstelling.

Neem contact op
Alles voor detectie en preventie

Brandveiligheid

Solar heeft alles in huis voor het veilig inrichten van je woning of bedrijfspand. Voorkomen, detectie en noodverlichting zorgen voor een veilige (werk)omgeving.
Lees meer
Cruciaal in hotels

Noodverlichting

Noodverlichting is letterlijk een baken van licht tijdens noodsituaties.
Naar de webshop
Ontdek het ruime aanbod

CCTV producten

Surveillance camera's, monitoren en complete systemen om de videobewaking te organiseren.
Bekijk nu