Vloerverwarming nodig voor jouw project?

Hoge kwaliteit, breed assortiment

Bij Solar vind je niet alleen een breed assortiment van de hoogste kwaliteit vloerverwarmingsproducten. Als je dat wil regelen we ook een zorgeloze installatie, van tekenwerk tot montage . Zo hou jij ruimte over om nieuwe opdrachten aan te nemen en kun je je personeel op hoogwaardige klussen inzetten en flexibeler plannen.

Naar de webshop

Wij hebben alles wat je nodig hebt voor jouw vloerverwarmingsproject. Van verdelers en buizen en montagesystemen tot aan de kleinst benodigde accessoire. We leveren snel, garanderen goede marges en met een ruime keuze uit merken vind je altijd wat je zoekt.

• Exclusieve A-merken
• Goede marges
• Totaalpakket
• Concreet advies op projecten
• Praktische hulp bij de uitvoering

Verdelers

Vloerverwarmingsverdelers van voor grote en kleine ruimtes, van staal, messing en kunststof, van standaard uitvoering tot De Luxe. Groot aanbod, flexibel te installeren, snel leverbaar.
Bekijk hier alle verdelers

Buizen

De Floor buis is een 5-laags PE-RT 63 buis, gemaakt van Midi-Soft kunststof en hierdoor extra buigzaam. De Silverline Inverse is een hoogwaardige 5-laags kunststof PE-RT 80 buis, gemaakt van Dowlex-2344 materiaal.
Bekijk hier alle buizen

Montagesystemen

Draagmatten, noppenplaten en tacker platen. Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden gelegd. Ons assortiment biedt voor elke situatie een geschikte en passende oplossing.
Bekijk hier alle montagesystemen

Totaalpakket

We beschikken ook over alle andere producten en onderdelen die je nodig hebt voor verwarming binnen nieuwbouw en renovatie. Denk aan warmtepompen, boilers, radiatoren en installatiematerialen. Een totaalpakket dus. Dat scheelt een hoop zoekwerk en bespaart je tijd en geld.
Bekijk hier het totaalpakket

Warmteverliesberekening maken

Snel berekenen hoe groot de warmtebron moet zijn voor jouw project? Vul eenvoudig de algemene gegevens in en je krijgt van ons direct een rapport met snelberekening over de grootte van de warmtebron.
Snelle warmteverliesberekening

Vloerverwarming leggen uitbesteden

Als installateur kom je handen tekort en wil je je tijd en mensen zo efficiënt mogelijk inzetten. Daarom kunnen nemen wij het hele proces van offerte, advies, tekenen, levering van de materialen, infrezen en montage van vloerverwarming van je over. We leveren de vloer schoon op en bieden 10 jaar systeemgarantie op producten en montage.
Meer over deze service

Solar Opleidingen

De markt ontwikkelt zich continu door. Hoe hou je bij wat de nieuwste innovaties zijn? Hoe zorg je dat jouw personeel goed bijblijft? Vergroot je concurrentiekracht met de nieuwste inzichten via onze opleidingen.
Bekijk hier ons opleidingsaanbod