Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Innovatieve Opties voor Utiliteitsbouw

Wanneer je op zoek bent naar duurzame en flexibele oplossingen voor commerciële gebouwen, staat Schneider Electric klaar om te helpen. Met de oplossingen voor utiliteitsbouw kun je de efficiëntie van gebieden binnen en rondom gebouwen verbeteren en ze intelligenter en verbonden maken.

Logo_Schneider.png

Schneider Electric biedt hoogwaardige producten voor energieverdeling, energiemonitoring en domotica-oplossingen. Door te kiezen voor Schneider Electric, worden gebouwen klaargestoomd voor de toekomst.

Dit geldt eveneens voor de wagenparken en parkeerterreinen die aangrenzen aan deze gebouwen. Ontdek de derde generatie EVlink Pro AC laadstations die zorgen voor betrouwbare laadinfrastructuur en een gegarandeerd energie-efficiënte opzet van uw wagenparken en parkeerplaatsen.

Slim elektrisch laden met EVLink Pro AC

De derde generatie EVlink™ Pro AC laadstations biedt betrouwbaarheid, flexibiliteit, slimheid en duurzaamheid, inclusief load balancing opties. Installatie, bediening en onderhoud zijn eenvoudig en veilig, wat resulteert in een optimale gebruikerservaring. Ontdek de Schneider Electric laadoplossingen en dynamische load balancers voor parkeerfaciliteiten in commerciële en industriële gebouwen, bedrijfswagenvloten en appartementencomplexen.
Bekijk de producten

Efficiënt energiemonitoren

Optimaliseer het energieverbruik binnen en rondom gebouwen met onze energiemonitoring-oplossingen, zoals de PowerTag. Via energiesensoren wordt vermogen en energie nauwkeurig bewaakt en gemeten. Schneider Electric biedt een divers aanbod aan energiemonitoring-oplossingen.
Bekijk de producten

Geavanceerde Energieverdeling (PrismaSet)

Verken de nieuwste generatie energieverdelingssystemen tot 4000 ampère. De nieuwste PrismaSeT-oplossingen zijn zelfs direct verbonden met de cloud. Verhoog de kwaliteit van stroomverdeling in commerciële gebouwen vandaag nog. Met EcoStruxure Facility Expert Operations heb je overal toegang tot digitaal verbonden schakelpanelen, wat resulteert in verminderd onderhoud en verbeterde uptime.
Bekijk de producten

Innovatieve Domotica

De toekomst draait om slimme gebouwen, en Schneider Electric helpt je om dit te realiseren. Ontdek onze innovatieve oplossingen voor gebouwautomatisering, gebaseerd op domotica. Het KNX-assortiment omvat slimme schakelactoren, systeemcomponenten, sensoren en bijbehorende software.
Bekijk de producten

Veilige noodverlichtingsoplossingen

Als je op zoek bent naar de meest geavanceerde en slimme oplossingen op het gebied van energiemonitoring en energiebeheer, dan is Schneider Electric je keuze. Ontdek een duurzaam, innovatief en uitgebreid portfolio dat de optimale oplossing biedt aan je klanten, zowel voor nieuwbouw als bestaande utiliteitsbouw.
Bekijk de producten

Stroomdistributie via Railkokersystemen

Verken het brede scala aan railkokersystemen die zorgen voor veilige stroomdistributie. Canalis railkokersystemen zijn beschikbaar voor diverse spanningsniveaus, waaronder laag-, midden- en hoogspanning, en kunnen stromen tot wel 5000A verwerken. Deze systemen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in commerciële gebouwen.
Bekijk de producten

banner_ExiwayTrend.jpg