3PL

3PL dé oplossing voor een tekort aan opslagruimte

3PL (Third-Party Logistics) is een dienst waarbij je logistieke activiteiten uitbesteedt aan Solar. Wij kunnen voor tijdelijke opslag zorgen en dat scheelt jouw ruimte op de locatie waar je werkzaam bent.

Zelfs het terugleveren van goederen sluit naadloos aan op jouw wensen. Wil je alles in één keer ontvangen of toch lieveren in delen? 3PL bij Solar biedt dat voordeel!

Wij bieden tussentijdse opslag op basis van jouw behoeften

Op veel bouwplaatsen is het een uitdaging om voldoende opslagruimte te creëren voor goederen. Solar kan hierbij helpen!

Met onze Third Party Logistics (3PL) bieden we opslagcapaciteit aan om je goederen in bewaring te stellen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je materiaal, tezamen met andere materialen vanuit Solar, in één zending aan te leveren. 3PL is dé oplossing voor een tekort aan opslagruimte en efficiëntie in aanlevering.

Het uitbesteden van opslag en logistiek zorgt voor lagere overheadkosten. Je hoeft niet te investeren in (extra) magazijnruimte, transport en personeel. Daarnaast profiteer je van onze expertise en kun jij je focussen op je werk.

De voordelen van 3PL

● Profiteer van de ruimte die we voor je vrijmaken op de werkvloer

● Al je kostbare goederen worden op een veilige plaats opgeslagen

● Ervaar het gemak van levering van alle goederen volgens je eigen projectplan

Tijdelijke opslag past goed bij een aantal van onze andere diensten

Transportoplossingen

We bieden verschillende bezorgopties aan. Of het nu gaat om een levering overdag, in de avond of op een vast tijdstip. Wij helpen je leveren waar en wanneer je dat nodig hebt.

Special labelling

Special Labeling geeft je de volledige vrijheid om jouw artikelen te personaliseren met een label dat aan al jouw wensen en specificaties voldoet.

Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt over deze projectgerelateerde service, nemen we graag contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze specialisten helpen je graag verder en denken met je mee.

Stuur een e-mail