Oplossingen voor transport

Levering van je goederen

Bij Solar kunnen wij een aantal maatwerkoplossingen aanbieden op het gebied van distributie en goederenstroom. We doen er alles aan om te leveren volgens jouw wensen.

Wij leveren op maat volgens jouw wensen en behoeften

Het doet er niet toe wat voor project je hebt
Misschien heb je wekelijks een vaste levering op een vast tijdstip nodig, werk je op verschillende adressen of zijn je projecten zo groot dat je iemand nodig hebt die de hele goederenstroom in goede banen kan leiden?

Wij vinden de juiste oplossing voor jou
Solar kan op maat gemaakte oplossingen aandragen met betrekking tot de distributie en de goederenstroom. Standaardleveringen of speciale wensen - wij regelen het!

We leiden elk project in goede banen, van speciale leveringsvereisten tot het beheer van de goederenstroom op een bouwplaats. Ongeacht of de items onhandige afmetingen hebben of naar een externe locatie moeten - wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Voordelen

Betrouwbare levering: per jaar verzamelt Solar zo’n 3 miljoen orders. 97% van die bestellingen wordt op tijd geleverd, zeker nu het orderpicken door een robot gedaan wordt

Snel in huis: Wie vóór 18.00u bestelt, ontvangt de producten - mits op voorraad - de volgende dag

Geplande leveringen: Niet voor iedereen is levering de volgende dag nodig, of handig. Kies voor een vaste bezorgmoment. Geplande en gecombineerde levering heeft veel voordelen! Minder uitstoot door transport, minder afval door vollere dozen en minder bestelkosten voor jou als klant

Lees onze blog

Onze oplossingen voor transport

Fastbox

Is er niet voldoende materiaal voorhanden op het werk? Ontvang binnen 1 - 2 uur wat je nodig hebt. We verzorgen leveringen met Fastbox op verschillende locaties in het hele land, vanaf slechts € 24,95.
Lees verder

Transportdiensten

We bieden verschillende soorten transportdiensten aan. Heb je speciaal transport, nachtelijke leveringen of leveringen binnen een vast tijdvenster nodig? Wij leveren wat jij nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.
Lees verder

24-uurs service

Met onze 24-uurs service heb je de mogelijkheid om in kritieke situaties buiten onze normale openingstijden onderdelen te bestellen. Hierdoor ben je verzekerd van beschikbaarheid van goederen die stilstand en productiestilstanden kunnen verminderen.
Lees verder

Pick-up points

Bestel je materiaal in de webshop en haal ze op bij jouw lokale Service Center. Bij sommige Service Centers kan je jouw bestelling ook na sluitingstijd ophalen.
Vindt je Service Center

Vaste bezorgdagen

Voor bepaalde projecten kan levering vereist zijn op vaste afgesproken dagen. Neem contact met ons op zodat we samen een plan voor leveringen kunnen opstellen op basis van de gewenste tijd en plaats.
Neem contact op

Levering 's nachts

Solar Nachtlevering (levering 's nachts) wordt aangeboden wanneer de levering binnen het tijdsbestek van de volgende werkdag moet worden ontvangen, meestal met levering vóór 07.00 uur. De chauffeur moet toegang hebben tot de locatie waar het item dient te worden afgeleverd. Hiervoor gelden specifieke voorwaarden.
Lees meer

Neem contact op

Wil je meer weten over onze transportmogelijkheden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Onze medewerkers staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op