Logistieke oplossingen

Efficiënte logistiek

Onze logistieke oplossingen dragen bij aan efficiëntie in de distributie, de goederenstroom en het voorraadbeheer in je bedrijf. Wij leveren de goederen aan zoals je dat wilt, waar je ook bent! Dit resulteert in lagere kosten, efficiënter voorraadbeheer en een goede traceerbaarheid.

Wil je meer weten over onze logistieke diensten, bekijk welke oplossingen wij kunnen bieden.

Assemblage

Met assemblage ondersteunen wij je door simpele handelingen, uit handen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij 100 kabels van één meter nodig zijn met aan beide kanten een adereindhuls.

Het laten knippen en voorzien van adereindhulzen door je werknemers kost tijd en daardoor ook geld. Laat ons dit proces voor je overnemen. Wij nemen dit proces graag voor je uit handen, zodat je direct het juiste materiaal in huis hebt en jouw team kan zich volledig concentreren op het echte werk.

Multibrand onderneming voor Industriële-elektrotechnische materialen

Als multibrand distributeur hebben wij een omvangrijk assortiment industriële-elektrotechnische materialen beschikbaar voor diverse industriële sectoren. We leveren zowel vanuit onze eigen voorraad (met bijna 40.000 artikelen) als via diverse toeleveranciers en fabrikanten. Als one-stop shop industrieel toeleverancier kun je bij ons terecht voor PLC's, HMI's, Drives, Switches, Sensors, Transformers, Magnet technology, besturingskasten, Safety products, kabels en kabelgoten, verlichting, leiding-/buismaterialen en andere gerelateerde industrieel-elektrotechnische pakketten. We zijn daarbij niet alleen de leverancier van de materialen, maar ook de technische specialist en vraagbaak voor al je technische en logistieke vraagstukken.

Sourcing speciale materialen en leveranciers

Onze sourcing maken het mogelijk om een “One Stop Shop” partner te zijn voor onze klanten. Het aanmaken en onderhouden van leveranciers is een grote kostenpost. Denk hierbij aan prijsonderhoud, factuurverwerking, correcties, contactmomenten, software licenties, leveringen en het bewaken van levertijden. Wij nemen dit graag voor onze klanten uit handen en zijn in staat om producten buiten onze scope bij onbekende leveranciers op te zoeken en in te kopen voor onze klanten.

Bekijk onze diensten

24-uurs service

Ons telefoonnummer voor noodgevallen is altijd open buiten kantooruren. Zelfs op feestdagen wordt het telefoonnummer 24/7 bemand. Je hebt de mogelijkheid om in geval van nood materialen te bestellen die we direct per spoedlevering komen brengen.
Lees meer

Projectbegeleiding

Door samenwerking in een vroeg stadium van een project kunnen we gezamenlijk logistieke uitdagingen oplossen die veel mensen op bouwplaatsen tegenkomen. We plannen de levering van goederen volgens jouw planning en zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald.
Lees meer

Containerverhuur

Wij verhuren zowel reguliere containers als speciale containers die exact tegemoetkomen aan je behoeften. Wij zenden containers naar bouwplaatsen waar de opslagmogelijkheden voor veilige opslag van de goederen beperkt zijn.
Lees meer

Bouwplaatslogistiek

Directe levering en voorraadbeheer op locatie? Bekijk de mogelijkheden voor bouwplaatsbegeleiders of leveringen volgens jouw planning.
Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze logistieke oplossingen optimaliseren we de distributie, goederenstroom en voorraadbeheer binnen jouw bedrijf. Onze experts helpen je graag. Met onze  flexibele mogelijkheden zorgen wij ervoor dat je de goederen krijgt op de manier dat jij dat wilt.

Heb je interesse of benieuwd of Solar andere oplossingen kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 – 765 2777 of stuur ons een e-mail.

E-mail ons