Kabellogistiek

Kabels met de juiste lengte verkorten de installatietijd

Kabels voor alle soorten opdrachten

Solar snijdt kabels in exacte lengtes en markeert elke mantel

Er zijn veel voordelen verbonden aan het bestellen van kabel in precies de lengtes voor je projecten. Zo hoef je geen tijd te besteden aan het meten en knippen van kabel buiten de werkplek, wat een efficiëntere werkdag oplevert. Bovendien is het kostenbesparend om voor elke individuele opdracht precies de lengtes te bestellen die je nodig hebt, zodat je niet met (stukken) kabel(s) blijft zitten die je niet kunt gebruiken.

Solar heeft een breed scala aan kabels op voorraad, van installatie en glasvezel tot offshore en marine.

Wil je meer weten?

Neem contact op met de Solar binnendienst via 088 - 765 2777 of neem contact op via de e-mail, zij staan je graag te woord.

Stuur een e-mail
Je kabels op maat gesneden, klaar voor installatie. Solar bezorgt de kabels op maat, direct aan boord. VLEK SCHEEPSINSTALLATIE, ROTTERDAM

Voordelen van kabelknippen:

  • De kabel is klaar voor gebruik
  • Kortere installatietijd
  • Efficiëntere werkdag
  • Minder verspilling - geen residu
  • Minder opslag

Haspel Retour Service van Draka

Eenvoudig retourneren
De Haspel Retour Service werkt eenvoudig. Op elke haspel die Draka uitlevert, zit voortaan een sticker (houten haspels) of plaatje (kunststof haspels) met een QR-code. Wie de code met zijn mobieltje scant, komt op de speciale Draka webpagina van de Haspel Retour Service. Kies vervolgens voor Solar, vul het invulformulier in en de retourservice is geactiveerd. Binnen 5 werkdagen bericht Solar wanneer de haspel wordt opgehaald.

Lees meer

 

 

 

            

Slimme logistieke oplossingen voor een efficiënte werkdag!

Onze supply chain services voldoen 24 uur per dag, 7 dagen per week aan jouw logistieke behoeften. Ieder project kent zijn eigen logistieke uitdagingen. Wij helpen je om ze op te lossen met betrouwbare en nauwkeurige logistieke services die tijd besparen en voor optimaal rendement zorgen.

Bekijk hier al onze diensten