Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Solar Services

Diensten

Als sourcing- en servicepartner helpen wij jou verder. Onze experts staan klaar om jou te helpen met logistieke uitdagingen, opslag & verhuur, technische ondersteuning bij projecten en bekijk de cursussen en trainingen van Solar Opleidingen.

Wij helpen je om efficiënter te worden!

Onze diensten maken jouw dagelijks leven gemakkelijker

We bieden maatoplossingen aan voor de optimalisatie van distributie, voorraadbeheer en efficiënte productstromen. Wij richten ons op hoge kwaliteit in termen van klantbehoeften en -wensen!

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jij jouw goederen krijgt zoals jij dat wilt, waar je ze wilt, en wanneer je deze nodig hebt!

Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via e-mail of telefonisch via: 088 - 765 2777

Heb je vragen over facturen, het retour sturen van artikelen of je bestelling? Neem dan contact op met Customer Service, bekijk onderaan deze pagina voor contactinformatie.

Stuur een e-mail naar sales

Overzicht van alle diensten

Transportoplossingen

We bieden verschillende bezorgopties aan. Of je nu nachtbezorging wenst of speciaal transport nodig hebt voor je project, wij helpen je. Wij bieden koeriersdiensten aan, leveringen overdag, nachtelijke leveringen en ander speciaal transport.
Bekijk deze dienst

Maatwerk in levering

Wij verzorgen alle soorten speciale verpakkingen, markeringen en prefabricage die je nodig hebt. We bieden diensten zoals co-pack, kitting en leveren de goederen op een manier die voor jou en jouw project het meest logisch is.
Bekijk deze dienst

Oplossingen voor opslag

Onze slimme opslagoplossingen kunnen alle diensten omvatten die betrekking hebben op het beheer en de afhandeling van de goederen in je magazijn. We kunnen verschillende locaties beheren middels verschillende procedures, zoals beschreven in SMART SUPPLY - KANBAN service.
Bekijk deze dienst

Logistieke oplossingen

Onze logistieke oplossingen dragen bij aan efficiëntie in de distributie, de productstroom en het voorraadbeheer in jouw bedrijf. Wij leveren de goederen aan zoals jij dat wilt, waar je ook bent! Dit resulteert in lagere kosten, efficiënter voorraadbeheer en een goede traceerbaarheid.
Bekijk deze dienst

Verhuur

Wij bieden de verhuur aan van zowel gewone containers als speciale containers, precies toegesneden op jouw behoeften. Wij vervoeren containers naar bouwplaatsen waar geen opslagfaciliteiten beschikbaar zijn - voor de veilige opslag van verschillende soorten goederen.
Bekijk deze dienst

Technische ondersteuning

Krijg toegang tot een zeer bekwaam ondersteuningsteam zodat je jouw tijd voor andere zaken kunt gebruiken. We zorgen ook voor een efficiënt beheer van jouw projecten en gebruiken onze speciale expertise bijvoorbeeld voor de berekening van licht, en we zorgen voor de juiste verlichting.
Bekijk deze dienst

Bestelgemak

Integreer jouw inkoopsystemen met Solar voor betere gestroomlijnde processen. Met EDI (Electronic Data Interchange: elektronische gegevensuitwisseling) krijg je een efficiënte gegevensuitwisseling die de veiligheid verhoogt en het risico op handmatige fouten minimaliseert.
Bekijk deze dienst

Solar Opleidingen

Solar Opleidingen houdt je op de hoogte van de cursussen die je nodig hebt! We bieden cursussen aan in management en regelgeving en andere professionele cursussen. Kies de cursus die je nodig hebt en meld je vandaag nog aan!
Bekijk deze dienst

Samen gaan we jouw uitdagingen aan

Winstgevende projecten

Wij zijn gespecialiseerd in het stroomlijnen van de goederenstroom, zowel naar jouw locatie toe als op de bouwplaats zelf. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan aanzienlijke kostenbesparingen met betrekking tot je bouwprojecten.
Laat je goed adviseren

Power Quality

Solar zorgt voor verbetering van je Power Quality waardoor je energie-, onderhouds- en vervangingskosten aanzienlijk lager worden.
Lees meer

Heb je een vraag over een factuur, bestelling of garantie?

Neem dan contact op met Customer Service. Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur via het volgende telefoonnummer:
088 - 765 27 88 uiteraard kun je ook een e-mail sturen.

Wil je meer informatie over onze diensten? Benader dan onze verkoopafdeling, zie bovenaan deze pagina voor contactinformatie.

Stuur een e-mail