Verhuur

Verhuur van containers en materiaalkarren

Wij bieden diverse assortiment opslagmogelijkheden, waaronder reguliere containers als speciale containers die precies voldoen aan jouw specifieke behoeften. Onze containers worden op locatie geleverd, zelfs naar bouwplaatsen waar de mogelijkheden voor veilige opslag beperkt zijn. Zo kun je altijd rekenen op een veilige en betrouwbare opslagoplossing, ongeacht de situatie.

Neem contact op

Veilige opslag ten behoeve van jouw projecten

Bij Solar bieden we de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeften. Of je nu extra ruimte nodig hebt of een veilige plek om je gereedschap op te slaan, wij verhuren containers en materiaalkarren voor zowel korte als lange periodes.

Met onze flexibele service plaatsen we de container precies waar jij dat wilt, en je kunt hem vullen met alles wat je nodig hebt. Zo geniet je altijd van de benodigde ruimte en gemak, afgestemd op jouw wensen.

Tijdelijk goederen opslaan op de bouwlocatie?

Onze ruime, goed afsluitbare opslagcontainers bieden de ideale mogelijkheid om materialen op de bouwlocatie te ontvangen en na iedere werkdag weer veilig op te bergen.

Met onze opslagcontainers los je in één klap je ruimtegebrek op. Ook bieden wij rolcontainers en materiaalkarren. Materialen en/of gereedschappen zijn eenvoudig te verplaatsen tijdens je bouwproject en ze ontlasten de fysieke inspanning van je medewerkers. De materiaalkarren zijn tevens afsluitbaar zodat je spullen veilig zijn opgeslagen.

De voordelen van opslag op de bouwlocatie

● Beschermt eigendommen tegen diefstal

● De opslagcontainers kunnen fungeren als afleveradres

● Materiaalkarren en rolcontainers verplaatsen materialen eenvoudig en reduceren de lichamelijke belasting van je medewerkers

● Win tijd door een geordende opslag van materialen en gereedschappen

Ervaren bouwplaatsbegeleiders nodig?

We bieden ervaren bouwplaatsbegeleiders aan die de logistieke stroom tijdens een project of op de bouwlocatie coördineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het brengen van materialen naar de juiste locatie. Onze ervaren coördinatoren ontzorgen jou door het logistiek proces uit handen te nemen zodat jouw specialisten hun tijd effectief kunnen besteden.

Bekijk onze Supply Chain Services

Leveringen volgens planning

Wij kunnen jouw voorraad direct op de bouwplaats afleveren en aanvullen maar ook op een standaard eigen afleveradres. Zo kun je elke werkdag opnieuw aan je werkzaamheden beginnen met de materialen die je nodig hebt. Alles kan tot in het kleinste detail aan jouw specifieke projectwensen worden aangepast. We analyseren het project gezamenlijk en plannen de leveringen precies volgens planning in.

Opslag voor je bouwproject regelen?

Wil jij meer informatie over onze opslagoplossingen? Neem dan contact op met je accountmanager, bel voor meer informatie met onze verkoopafdeling 088 - 765 2777 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op via e-mail