Kabels altijd snel geleverd tegen een scherpe prijs

• Breed assortiment kabels van installatie tot industrieel
• Snelle levering - uit voorraad leverbaar
• Kabelsnijden op alle kabels mogelijk

SolarCable_Logo_Blue_RGB.png

Ontdek ons assortiment >

Bekijk Solar Cable assortiment op de webshop

Stuurstroomkabels >
Stuurstroomkabels >
Rubberkabels >
Rubberkabels >
Montagesnoeren >
Montagesnoeren >
Data- en glasvezelkabels >
Data- en glasvezelkabels >
Hittebestendige kabels >
Hittebestendige kabels >
Verwarmingskabels >
Verwarmingskabels >
EMC motorkabels >
EMC motorkabels >
Kraan- en liftkabels >
Kraan- en liftkabels >
/globalassets/nl/oplossingen-en-producten/solar-cable/solar-nederland-cable-1200x627.jpg

Installatiekabels

Ontdek ons uitgebreide assortiment betrouwbare installatiekabels en ook onze concept-alternatieven. Dezelfde kwaliteit als een A-merk, maar scherper geprijsd.

Met een breed assortiment om uit te kiezen, kun je altijd de kabel vinden die je nodig hebt. Uiteraard zijn alle kabels van goede kwaliteit. Heb je advies nodig bij jouw project? Of zoek je een speciale kabel? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Kabelbenaming, hoe werkt dat?

Kabels zijn gecodeerd volgens een reeks letters en cijfers. Het classificeert de constructie van de kabel door codes (letters of cijfers) toe te wijzen om de kabelspanning, het isolatiemateriaal, de structurele elementen, mantel, speciale kenmerken en het type geleider weer te geven.
Lees meer

Kabels knippen & bezorging

Bij Solar kun je je kabels op maat geknipt laten bezorgen, dat scheelt je werk en tijd. De kabel is klaar voor gebruik, je hebt minder verspilling en minder opslag. Je kunt je kabels ook laten bezorgen via nachtlevering, projectlevering en Fastbox.
Lees meer

Welke kabel heb je nodig?

Deze gids helpt je bij het kiezen van de juiste kabel. Het geeft een overzicht van de meest gebruikte productgroepen en uitleg van technische informatie. Als je in het assortimentsoverzicht op de productgroepen klikt, ga je direct naar de webshop.
Naar de cable guide

Bekijk onze andere concepten

Houd je kosten in balans

Producten die je nodig hebt in je dagelijks werk. Hoge kwaliteit, goedkoper dan A-merken en altijd beschikbaar.
Meer over Solar Plus

Hoge kwaliteit gereedschap

Een ruime keuze aan elektrisch gereedschap, handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires voor elke professional.
Meer over Solar Tools

Maak je werk lichter

Uitgekiend productassortiment, merkonafhankelijk advies en lichtberekeningen op maat. Voor industrie of kleine projecten en voor binnen-, buiten- en noodverlichting.
Meer over Solar Light

Meer voor minder!

Solar Netto is een betaalbaar basisassortiment voor binnen en buiten met een kwaliteit die goed genoeg is en waarbij het artikel altijd op voorraad is.
Meer over Solar Netto

Meer weten over Solar Cable?

Heb je een vraag over artikelen, levering of wil je advies? Neem dan contact op met onze specialisten via e-mail of bel ons op 088 - 76 52 777. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager, zij helpen je graag verder.

Neem contact op >