Designers of Comfort

Thermrad

Warmte in huis geeft ons een comfortabel en aangenaam gevoel.
Door de combinatie van kwaliteit, design en comfort dragen de
radiatoren van Thermrad bij aan de sfeer en stijl van elk interieur.
Van staal en aluminium tot elektrisch, en van design tot traditioneel.

Bekijk het assortiment

Design en innovatie vanuit jarenlange ervaring

Al ruim 30 jaar biedt Thermrad een warmteoplossing voor elke woon- of werksituatie. Vanaf de start richtte het merk zich op traditionele en kwalitatief hoogstaandepaneelradiatoren voor een betaalbare prijs. Om te blijven aansluiten op de vragen in de markt blijven wij continu innoveren. Daardoor hebben wij ons portfolio steeds verder uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de radiatormarkt.

Horizontale radiatoren

Thermrad horizontale radiatoren mogen letterlijk gezien worden. Met hun strakke, moderne design geven ze elk interieur precies de juiste sfeer en stijl.
Bestel hier

Verticale radiatoren

Door hun smalle formaat, van 30 tot 70 cm breed, passen de verticale radiatoren letterlijk en figuurlijk overal. Bovendien mogen ze door hun hoogte envormgeving écht gezien worden.
Bestel hier

Handdoekradiatoren

Handdoekradiatoren zijn bij uitstek geschikt voor vochtige ruimtes. Ze zorgen niet alleen voor verwarming van de ruimte, maar je kunt er ook – voordat je gaat douchen of in bad gaat – je handdoek mee voorverwarmen. Dat droogt heerlijk comfortabel af!
Bestel hier

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een van de meest efficiënte en constante manieren om een ruimte op te warmen. Deze manier van verwarmen maakt gebruik van de massa van de vloer, waardoor de ruimte een egale temperatuur krijgt. Daardoor ben je niet afhankelijk van radiatoren en hou je dus meer creatieve ruimte over voor je bank, tafel en kasten.
Bestel hier

Regelsysteem

Met het Thermrad RF-regelsysteem ben je verzekerd van een optimaal binnenklimaat. Of je nu verwarmt met radiatoren, vloerverwarming, elektrische radiatoren of elektrische vloerverwarming. Met de thermostaat kan je zelfs de verlichting regelen. Het systeem stuurt elke ruimte afzonderlijk aan en regelt nauwkeurig de temperatuur per vertrek.
Bestel hier

Compact-4 Plus

De Thermrad Compact-4 Plus is een klassieke paneelradiator, die wordt toegepast in situaties waarbij geen onderaansluiting gewenst is. Vanwege de 4 aansluitingen is de prijs buitengewoon gunstig.

De Compact-4 radiator is ook beschikbaar in de plateau variant. Een betaalbare paneelradiator met een luxe uitstraling.

Deze serie is voorzien van een sierrooster en zijbekleding en is
uitgevoerd met 4 aansluitingen 1/2”. De warmte doorlatende sierlijsten geven de radiator niet alleen een mooi uiterlijk, maar dekken bovendien de scherpe hoeken en bovenkant af. De radiatoren zijn door de beschermende omkasting onder andere veilig voor kinderen en daardoor uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen.

 

Onze circulaire bijdrage

De verduurzaming van onze woon- en werkomgeving stimuleren door circulaire producten aan te bieden. Dat staat hoog op de Thermrad-agenda. Met onze aluminium en stalen radiatoren dragen wij daar fors aan bij.

Aluminium en staal zijn uitstekend recyclebaar. Zo is ongeveer driekwart van de wereldwijde aluminiumproductie nog steeds in gebruik, zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast zijn wij continu bezig om de productieprocessen in onze fabrieken te verbeteren en te verduurzamen. 

 

 

Inspiratie brochure

Ontdek onze nieuwste inspiratiebrochure waarin je kennis maakt met ons uitgebreide assortiment radiatoren, vloerverwarming en ons regelsysteem.

Bekijk brochure

Technische Brochure

In de technische brochure vind je per product onder meer tekeningen met aansluitingen, maatvoering en zijaanzichten.

Bekijk Brochure