The essence of ceramics

CATALANO

Catalano ontwerpt en fabriceert de beste kwaliteit keramiek voor de badkamer. Ontdek het Italiaans design en kies uit verschillende stijlen waskommen en toiletten. De unieke glazuurbehandeling zorgt voor een antibacteriële werking. Schoonmaken is daardoor eenvoudig en grondig.

Koop direct

Ontdek de Catalano catalogus 2024

Laat je inspireren door de unieke Catalano technologieën en collecties. Blader door de catalogus en vind alle collecties, kleuren en artikelnummers overzichtelijk bij elkaar. 

Bekijk hier direct de online catalogus, of vraag hieronder GRATIS een gedrukt exemplaar aan. 

Gedrukte versie aanvragen
Catalano

Zero

Perfecte hoeken, vlakke oppervlakken en superdunne randen zijn enkele kenmerken van de Zero-collectie. De grote verscheidenheid aan soorten en maten en essentiële lijnen komen tegemoet aan diverse interieurwensen.
Bekijk Zero
Catalano

Sfera

De Sfera-collectie wordt gekenmerkt door een breed assortiment van verschillende, eenvoudige en comfortabele vormen met afgeronde contouren, ideaal voor elke ruimtebehoefte.
Bekijk Sfera
Catalano

Green

De Green-collectie is geïnspireerd op de morfologische principes van de natuur en wordt gekenmerkt door doorlopende rondingen en dunne randen.
Bekijk Green

Exclusief verkrijgbaar bij Solar

Een goed product vereist een goede distributie. Sinds 2005 heeft Catalano een contractueel vastgelegde exclusiviteit afgesproken met Solar voor distributie in Nederland.

Catalano werkt alleen met organisaties die de lokale markt kennen, die kunnen adviseren en service kunnen verlenen. Solar werkt samen met installateurs en winkels die de producten van Catalano goed kennen. Op deze manier kunnen we echt van waarde zijn voor onze klanten. 

Wil je meer informatie over Catalano? Of heb je interesse om op Catalano op te nemen in je winkel, showroom of webshop? Wij helpen graag. 

 

Ja, ik heb interesse in Catalano

 

 

 

 

 

Gold & Silver

Wanneer de badkamer mag opvallen en tegelijk stijlvol moet blijven heeft Catalano de oplossing; een serie keramiek met gouden en zilveren afwerking. De Gold & Silver lijn van Catalano is voorzien van de perfecte onbreekbare coating voor de gouden en zilveren afwerking. Producten uit deze serie zijn niet krasbaar, uniek en zeer competitief op de markt door de ongeëvenaarde uitstraling. De coating wordt toegepast op waskommen, wandhangende closets en bidets in combinatie met Cataglaze+ Titanium afwerking op zwarte en witte kleuren. Deze serie wordt wereldwijd door architecten en interieurontwerpers gebruikt door de groeiende vraag naar producten van een uitzonderlijke esthetiek. 

Koop direct

Cataglaze +

Cataglaze+ Titanium is beter bestand tegen kalk en daardoor eenvoudig schoon te maken. Bij natuurlijk of kunstmatig licht treedt een sterke antimicrobe reactie op waardoor virussen en bacteriën vernietigd worden. De antibacteriële werking is ISO 22196 gecertificeerd en is 99,99% effectief.

NewFlush

Het krachtige vortex spoelsysteem van NewFlush garandeert een stillere spoelbeurt, minder waterverbruik en een effectieve schoonspoeling. Door het ontbreken van de spoelrand is de schoonmaak makkelijker en grondiger, waardoor significant minder schoonmaakmiddel nodig is.

Antibacterieel

Alle Catalano zittingen zijn antibacterieel. Ze worden geproduceerd met FDA en EPA geregistreerde hars. Dit heeft de de eigenschap om bacteriën en ziektekiemen te vernietigen door de toevoeging van zilver ionen. De antibacteriële werking is ISO gecertificeerd en 99,99% effectief.

Made in Italy

De expressie van Italiaans talent
De enige productielocatie van Catalano is gevestigd op een buitengewoon terrein, net buiten Rome. Het omvat een R&D afdeling, het management, prototype laboratorium en de verschillende productie afdelingen. Deze unieke organisatie opzet waarborgt een effectieve synergie en samenwerking tussen de teams binnen het bedrijf. Voor Catalano betekent “Made in Italy”, excellentie, betrouwbaarheid, creativiteit en innovatie. Dit zijn sleutelwoorden in onze missie en identiteit. Het zijn de waarden die het fundament zijn onder het wereldwijde succes van Catalano.

Lees meer over o.a. Industry 4.0 en sustainability

Lees meer