Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

 

 

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/smart_house_584x350.jpg

Slim en duurzaam met Schneider Electric

Help je klanten een toekomstbestendig huis te creëren met de oplossingen van Schneider Electric. Consumenten zijn steeds vaker bezig om hun energieverbruik te verlagen om daarmee kosten te verlagen door middel van slimme en efficiënte oplossingen, maar ook om hun woongenot te verbeteren. Hiermee kun jij invulling geven aan deze groeiende vraag, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Biedt je klanten voordelen zoals:
- Comfortabel en zorgeloos wonen
- Intelligente systemen die het dagelijks leven makkelijker maken
- De beste veiligheid, in en om het huis
- Energiebesparing en efficiëntie

Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Het veelzijdige assortiment Schneider Electric schakelmateriaal

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/nl/merten_head_image_584x350.jpg

Eenvoudig te installeren schakelmateriaal

Schneider Electric schakelmateriaal biedt het grootste installatiegemak, verschillende functionaliteiten en in diverse stijlen.

Er zijn diverse series schakelmateriaal beschikbaar. Voor binnen zijn er vier Merten-series met diverse functionaliteiten en verschillende stijlen, speciaal voor buiten zijn er series zoals de AquaStar en MurevaStyl.

- De afdekramen van M-Smart geven iedere woning een moderne uitstraling
- Voor luxe met een minimalistische twist kies je voor de strakke afdekramen van M-Pure
- De klassieke afdekramen van Atelier M zorgen voor een elegante uitstraling
- D-life staat voor een stijlvol design en tilt de uitstraling naar een hoger niveau
- Mureva Styl is een spatwater- en stofdicht robuust opbouwschakelmateriaal voor buiten

Merten Systeem M

Met het Merten System M kunnen oppervlakken en materialen vrijwel onbeperkt worden gecombineerd. Van de lichtschakelaar tot het stopcontact, van klassiek en simpel tot extravagant. Systeem M is een van de meest flexibele schakelaarprogramma's die zich aanpast aan alle ontwerpvereisten.

Bekijk de video en laat je inspireren.

KNX - slimme functies voor je woning

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/nl/knx_appartment_584x350.jpg

Automatisering in woningen en bedrijven

Automatisering in woningen en bedrijven worden steeds meer de standaard. Bewoners willen luxe en comfort in huis, daarnaast willen bedrijven voldoen aan duurzame wetgeving en een toekomstbestendig gebouw.

Met KNX-systeemcomponenten biedt Schneider Electric domotica-oplossingen voor gebouwen en woningen. Met een uitgebreid assortiment is er altijd een passende oplossing. Comfort en veiligheid staan hierin centraal.

Slimme technologie is op zijn best wanneer deze eenvoudig is. SpaceLogic KNX-actoren hebben dit goed begrepen, met hoogstaande en intuïtieve functionaliteiten voor residentiële en kleine tot middelgrote commerciële gebouwen. De actoren zijn het brein van elke SpaceLogic KNX-oplossing. De oplossing is flexibel en uitwissel of upgrades zijn eenvoudig.

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/nl/knx_head_image_584x350.jpg

De voordelen zijn groot

Ontdek de mogelijkheden met gebouwautomatisering op basis van KNX. Met de gratis configuratietool eConfigure KNX zorg je ervoor dat een KNX-installatie eenvoudig en snel kan worden geconfigureerd en er is een eenvoudig te gebruiken firmware updatefunctie. En de ingebouwde diagnose zorgt voor eenvoudige controles van de staat van het apparaat.

De voordelen zijn groot. De focus ligt op energiebesparing en betrouwbaarheid om elke klant enthousiast te maken; de kenmerken en functionaliteiten van KNX zijn ontworpen om het comfort van de gebruikers van een gebouw te vergroten.

Groepenkasten en componenten van hoge kwaliteit

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/nl/resi9_head.jpg

De groepenkasten van Schneider Electric zijn ontworpen voor toepassing in de woning- en kleine utiliteitsbouw. Alle kasten staan bekend om het minimale gebruik van gereedschap en makkelijk uit te breiden met de Resi9 componenten. De Resi9 componenten omvatten installatieautomaten, aardlekschakelaars, aardlekautomaten en kamrails, bedoeld om de elektrische installatie van woningen en appartementen te beveiligen.

Door alle vernieuwingen in de energiemarkt, is het belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst. Met de vernieuwde automatenreeks van Resi9 kunnen woningen optimaal beveiligd worden voor jouw klanten.

Deze serie is ontworpen met stijl en gebruiksgemak in het achterhoofd. Het installatiegemak, evenals onderhoud aan de groepenkast werkt intuïtief en veilig. Dankzij het tijdloze design zorgt Schneider Electric voor een stijlvolle groepenkast dat makkelijk uit te breiden is.

Schneider Electric groepenkasten en componenten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en bieden een doordacht ontwerp met diverse slimme details, die geen onnodig werk opleveren en zorgen voor extra gemak.

Resi9 – Toekomstbestendig

De Resi9-componenten zijn van de volgende generatie en het startpunt voor alle elektriciteitsvoorziening in huis. In combinatie met de Advanced groepenkasten zijn ze toekomstbestendig, eenvoudig uit te breiden en makkelijk te installeren.
Bekijk producten

Resi9 brochure

Het Resi9-assortiment biedt geavanceerde beveiliging met oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van woningen. Het brede aanbod aan functionaliteiten in het assortiment is uitermate geschikt voor zowel huiseigenaren als elektriciens.
Lees meer in onze brochure

Resi9 nieuwe automaten, vertrouwde kwaliteit

Dit ergonomische assortiment is zo ontworpen dat het esthetisch perfect past in woonhuizen. Het Resi9-assortiment staat garant voor optimale beveiliging dankzij conformiteit met veiligheidsnormen.

Bekijk de video en laat je inspireren.

De nieuwe generatie laadpalen van Schneider Electric maakt laden voor gebouwen nog betrouwbaarder, flexibeler en duurzamer. De EVLink Pro AC optimaliseert het energieverbruik en maximaliseert de uptime en efficiëntie, zorgt voor een naadloze gebruikerservaring voor EV-installateurs, exploitanten en chauffeurs.

Flexibiliteit

De Schneider Electric is eenvoudig en intuïtief te installeren, robuust getest en gecertificeerd waaronder de nieuwste IEC 61851 Edition 3. Het heeft een modulair ontwerp met T2S-contactdoos en montage aan de wand of op de vloer is mogelijk.
Ontdek het hier

Duurzaam

EVlink Pro AC maakt uiterst betrouwbaar, flexibel en duurzaam intelligent laden mogelijk voor gebouwen, optimaliseert het energieverbruik, maximaliseert de uptime en efficiëntie en zorgt voor een naadloze gebruikerservaring voor EV-installateurs, exploitanten en chauffeurs.
Bekijk de producten