Offshore

Optimale efficiency en goede processen voor het juiste resultaat

 

 

 

 

In een veeleisende industrie is het belangrijk om op alle niveaus te zorgen voor een optimale efficiency, laag risico en kwaliteit. Hierbij zijn goede processen en solide partners cruciaal.

Onze lange ervaring in het Offshore en Marine segment heeft geresulteerd in een breed assortiment en hoge competentie. Solar levert kabels en routers, automatiseringsoplossingen, verlichting, netwerken en beveiliging, maar ook andere relevante producten op het gebied van pneumatiek, gereedschappen, werkkleding, engineering en mechanica. Daarnaast kunnen wij onze klanten bijstaan ​​met technisch advies.

Wij helpen onze klanten bij het vinden van groene oplossingen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Contact

Vice President, Sales Industry and Offshore,
Tor Olsen

tel: +47 63 94 64 07, mobiel: +47 98 20 78 22

E-mail sturen
Aangepast aan de branche

Uitgebreid leveranciersnetwerk

Ontdek ons veelzijdige en solide assortiment met de bekende merken, maar ook aan de scheepvaart gerelateerde nicheleveranciers en onderaannemers in de maritieme sector. We leveren producten op het gebied van elektronica, automatisering, pneumatiek en gereedschap. Ons distributiesysteem en onze magazijnstructuur zijn aangepast aan het maritieme segment.
Naar de webshop
Competentiecentrum

Technisch advies

Solar heeft eigen specifieke competentiecentra voor de maritieme industrie opgericht. Onze vakbekwame adviseurs helpen je graag bij technische vraagstukken op het gebied van elektrificatie, digitalisatie, producten en systemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek op tel. 088-7652725 of via e-mail.
Vul contactformulier in
Internationaal bedrijf

Nauwe samenwerking over de landsgrenzen heen

Solar heeft een internationale benadering van het maritieme segment. We werken met verschillende landen samen om zo het beste en breedst mogelijke aanbod te kunnen bieden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten snel toegang hebben tot onze middelen en producten. Wil je meer weten over hoe wij je in meerdere landen kunnen helpen, neem dan contact met ons op.
E-mail sturen
97% leveringszekerheid

Betrouwbare leveringen van hoge kwaliteit

Wij weten hoe belangrijk het is dat je de leveringen op het afgesproken tijdstip, op de juiste plaats krijgt en dat deze producten van hoge kwaliteit zijn. Ons brede aanbod aan logistieke oplossingen zorgt ervoor dat we altijd de beste oplossing voor je vinden. Met een leveringszekerheid van 97% zorgt Solar ervoor dat je de producten krijgt waar je ze nodig hebt en wanneer je ze nodig hebt.
Lees meer

Wij kennen onze branche!

Solar is een van de toonaangevende sourcing- en servicebedrijven in Noord-Europa. Onze ervaren productmanagers en technische experts helpen onze klanten hun doelen te bereiken.

Met onze uitgebreide ervaring en marktkennis, begrijpen we de eisen en behoeften van de industrie. Dit heeft geleid tot een breed en relevant productpakket.

Om de concurrentiepositie en marktpositie van onze klanten te versterken, bieden we strategisch advies en leveren we geïntegreerde digitale oplossingen.

In deze klantcases lees je over de uitdagingen van onze klanten en hoe wij deze samen hebben kunnen oplossen

Odfjell Drilling

Digitale processen in een hoog vaandel

Het Noorse bedrijf Odfjell Drilling zocht een leverancier en zakenpartner nodig met een digitale werkwijze. Ook was het een vereiste dat deze partner innovatief was en veel kennis had van de business van Odfjell. In Solar vonden zij deze partner.
Lees meer
Aibel

Een langdurige samenwerking

Solar Norway heeft een raamovereenkomst met Aibel voor inkoop en dienstverlening. De totstandkoming van de raamovereenkomst is een belangrijke bijdrage aan toekomstige waardecreatie. Door een gemeenschappelijk doel van continue verbetering hebben we een hechte en langdurige samenwerking met de focus op transactiekosten, standaardisatie en gegevensuitwisseling.
Lees meer
DOLPHIN Marine & Offshore

Kennis van zaken en een groot netwerk

Dolphin Marine Offshore & Industrie BV werd gevraagd om geëlektrificeerde kranen te maken voor een schip dat zowel op de evenaar, als op de Noordpool vaart. Extra uitdaging: de panelen staan op dek. De techniek moet daarom bestand zijn tegen extreme temperaturen. Met onze leveranciers hebben we meegedacht vanaf de componentkeuze tot aan de wijze van aanlevering!
Lees meer
DCS International

Besturings specialist DCS altijd in beweging

Na jaren van krimp weer durft de scheepsvaartsector weer te investeren in nieuwbouw, verbouwing en onderhoud. DCS International is letterlijk 'altijd in beweging' en grijpt terug op Solar Marine & Offshore. Zij zien Solar als een echte partner en verlengstuk van hun organisatie.
Lees meer

TCO draagt ​​bij aan optimalisatie

Total Cost of Ownership - TCO, helpt de totale inkoopkosten van producten en diensten te verlagen. Via TCO creëren we oplossingen op maat die de bedrijfsvoering optimaliseren.

Efficiënte inkoopprocessen, geconsolideerde leveringen en kapitaalgeoptimaliseerde opslagoplossingen leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Focussen op het geheel en te zorgen voor transparantie, flexibiliteit en controle zijn hierbij leidend.

Lees meer
Kabel en routers

Wij kennen de kabelbranche

Solar heeft een lange traditie in het leveren van kabels aan schepen in veeleisende omstandigheden en kennen de steeds veranderende uitdagingen van de industrie en hebben een constante focus op het aanbieden van meer kosteneffectieve kabels. Bijvoorbeeld via speciaal aangepaste hybride kabels met een veel kortere installatietijd. Het productassortiment, de expertise, de ervaring en ons brede leveranciersnetwerk zorgen ervoor dat je toegang hebt tot wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt!
Bekijk hier het assortiment
Automatisering

Nauwe samenwerking met de grootste partners

Voor het maritieme segment leveren wij een aantal speciale oplossingen op het gebied van automatiseringsapparatuur die zorgen voor een hoge mate van controle en efficiëntie. We werken nauw samen met de grootste producenten van automatiseringsproducten en kunnen dankzij een effectieve distributie korte leveringstijden garanderen.
Bekijk hier het assortiment
Schneider Electric

Een flexibelere manier om het juiste product te vinden

De automatiserings- en besturingsproducten van Schneider Electric omvatten alles, van drukknoppen, programmeerbare relais tot motion control en interfacemodules voor toepassingen van eenvoudige machines tot complexe processystemen.
Lees meer

Breed scala aan verschillende diensten

Diensten

Logistiek en dienstverlening aangepast aan de maritieme industrie en industrie! Lees meer over o.a. VMI, kit, automaat, bestelwagen, Cross docking, etc.
Lees meer

Transportoplossingen

Wij regelen alles, van speciale leveringen tot controle over de goederenstroom op de bouwplaats. Of het nu gaat om levering op afgelegen locaties of andere speciale wensen, wij hebben de juiste oplossingen.
Lees meer

Afhandeling van producten

Solar weet dat ze met een juiste labeling en verpakking van goederen jouw dag efficiënter kan maken. We kunnen indien nodig speciale verpakkingen, speciale labels, en prefabricage aanbieden. Wij helpen je met een efficiënte afhandeling van producten!
Lees meer

Oplossingen voor opslag

Onze slimme opslagoplossingen kunnen alle diensten omvatten die betrekking hebben op het beheer en de afhandeling van de goederen in jouw magazijn.
Lees meer
Solar Plus

Houd je kosten in balans met Solar Plus

Producten die je nodig hebt in je dagelijks werk. Hoge kwaliteit, goedkoper dan A-merken en altijd beschikbaar.
Lees meer over Solar Plus
Solar Cable

Jouw garantie voor professionele producten met snelle levering tegen een scherpe prijs.

We bieden een volledige product range, zodat je voor van A tot Z bij ons terecht kunt.
Lees meer over Solar Cable

Als licht een rol speelt

Onze verlichtingsspecialisten met uitgebreide ervaring en kennis staan klaar om te helpen bij het vinden van de optimale verlichtingsoplossing.
Ontdek
Solar Tools

Gereedschappen zonder compromis

Bij Solar ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardig gereedschap tegen een scherpe prijs.
Lees meer over Solar Tools