Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Siemens

Gemak en eenvoud in het bestellen van Siemens

Met ongeveer 10.000 Siemens-producten zijn wij de grootste distributeur in de Noord-europese en Scandinavische regio en is het assortiment gemakkelijk toegankelijk voor u in onze e-commerce omgeving.

Naar alle Siemens producten
Nieuws van Siemens

Siemens 3VA

Met 3VA-stroomonderbrekers wordt een betrouwbare bescherming bereikt voor zowel operators als systemen. Ze zijn ontworpen om hoge stromen aan te kunnen.

Lees meer
Snelle, eenvoudige en slimme configuratie

TIA Selection Tool

TIA Selection Tool is de gratis intelligente configurator voor het Siemens automatiseringsportfolio. TIA Selection Tool leidt gebruikers snel en eenvoudig naar foutloze apparaatselectie en configuratie in elk automatiseringsproject - zonder vakkennis of handleiding.

Lees meer
Brandveiligheid

Siemens Cerberus

Maximale brandveiligheid dankzij een betrouwbaar en hoogwaardig detectiesysteem. Cerberus van Siemens heeft diverse oplossingen die voldoen aan de behoefte voor kleine tot middelgrote gebouwen.

Lees meer
WE ZIJN ERG BLIJ DAT ONZE BETROKKENHEID BIJ SIEMENS WORDT ERKEND. SIEMENS IS EEN FANTASTISCHE SPELER WAAR WE ONS AL LANGE TIJD IN SPECIALISEREN, EN DE CERTIFICERING ZORGT VOOR EXTRA ZEKERHEID VOOR ONZE KLANTEN", ZEGT ANDERS LUNDGREN, MARKETING MANAGER BIJ SOLAR.
Ontdek het perfecte systeem

Siemens 3VA

Met 3VA-stroomonderbrekers wordt een betrouwbare bescherming bereikt voor zowel operators als systemen. Ze zijn ontworpen om hoge stromen aan te kunnen.

Bekijk de producten
Een veilige keuze - en nu nog slimmer

Siemens Sentron COM

Een elektrische installatie moet beveiligd zijn tegen kortsluiting, overbelasting en storingen, bijvoorbeeld na een vlamboogstoring. De digitalisering van gebouwen en faciliteiten brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar tegelijkertijd ook nieuwe kansen.

Lees meer
Compacte regelaar

LOGO!

LOGO! is compact, slim en flexibel, en nu ook met een directe verbinding met de cloud. Makkelijker kan het niet. Geniet van een nog breder scala aan potentiële toepassingen en toepassingen, met dezelfde veelzijdigheid en programmeergemak.

Lees meer

Eenvoudig en handig om Siemens te bestellen

Ongeveer 10.000 Siemens-producten in het assortiment, slechts een klik verwijderd. Selecteer hieronder uw regio.

CPU:er

SIMATIC

Krachtig, compact en modulair, in de schakelkast of direct naast de machine, PLC of PC-gebaseerd: met SIMATIC vindt u altijd de juiste besturingseenheid.

Bekijk de producten
Visualisatie op machineniveau

SIMATIC HMI

Met Simatic HMI kunt u uw machines en installaties efficiënt bewaken en bedienen. Deze panelen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van machinegerichte bediening en bewaking.

Bekijk de producten
Communicatie en netwerken

SIMATIC NET

Met de toenemende digitalisering worden de eisen aan industriële communicatienetwerken steeds hoger. Er zijn krachtige, geïntegreerde en in toenemende mate real-time compatibele communicatienetwerken nodig. Industrial Ethernet is de bewezen technologie die deze uitdagingen het hoofd kan bieden – inclusief de op Ethernet gebaseerde standaard TSN (Time-Sensitive Networking) in de toekomst.

Bekijk de producten
Compacte logische eenheid

LOGO!

LOGO! is compact, slim en flexibel, en nu ook met een directe lijn naar de cloud. Makkelijker kan het niet. Geniet van een nog breder scala aan potentiële toepassingen en toepassingen, met dezelfde veelzijdigheid en programmeergemak.

Bekijk de producten
Stations

SINAMICS

Met SINAMICS frequentieregelaars kunt u alle individuele aandrijftaken in het laagspannings-, middenspannings- en DC-spanningsbereik oplossen. Van Siemens-omvormers tot motoren en besturingen, alle aandrijfcomponenten zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen eenvoudig in uw bestaande automatiseringssysteem worden geïntegreerd.

Bekijk de producten
Industriële besturingen

SIRIUS

Met SIRIUS bieden wij u een uniek en uitgebreid portfolio voor alle industriële besturingstoepassingen. De grote voordelen: met hun modulaire opbouw kunnen onze producten op een zeer eenvoudige manier worden gepland en geïntegreerd in een schakelkast. Ze zijn bijzonder eenvoudig te integreren in gedistribueerde systemen.

Bekijk de producten
Voeding

SITOP

Vanwege hun hoge betrouwbaarheid worden SITOP-voedingen wereldwijd erkend voor hun hoge betrouwbaarheid en voor het feit dat ze bestand zijn tegen kritieke netomstandigheden. Het volledige assortiment schakelende voedingen biedt een gecontroleerde 24V DC-voeding en andere ingangsspanningen.

Bekijk de producten
Beschermende voorzieningen

SENTRON

Of het nu gaat om industriële installaties, datacenters of luchthavens, veilige elektrische distributie moet aan steeds strengere eisen voldoen. De intelligente en in een netwerk opgenomen SENTRON-apparaten helpen mensen, kabels en systemen betrouwbaar te beschermen.

Bekijk de producten