Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Utiliteit

Technische experts die meedenken en ontwikkelen

Met onze technische expertise ontwikkelen we oplossingen voor kantoren, bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen die optimaal voldoen aan de wensen op het gebied van functionaliteit, flexibiliteit en energiezuinigheid.

Technical services

Elektrotechnische beheersbaarheid hoeft niet complex te zijn

Wij bieden totaaloplossingen voor de elektrotechnische beheersbaarheid binnen gebouwen. Deze hoeven niet complex te zijn, maar wel innovatief en afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en de omstandigheden.

Oplossingen die bijdragen aan het comfort voor opdrachtgever en eindgebruiker

Wij helpen, als betrouwbare partner, onze opdrachtgevers bij een effectieve en snelle projectrealisatie afgestemd op de gebruikerswensen, kwaliteit en kosten.

Solar Fastbox bedient je op locatie

Solar Fastbox is een service die je bedient op de locatie waar je werkzaam bent. Met deze levering hoef je jouw werkdag nooit meer te onderbreken om een defect of missend onderdeel op te halen. Een Solar Fastbox order wordt al binnen één uur (zone 1) bij je afgeleverd. Je bespaart tijd en geld, en wint klanttevredenheid!

Solar Fastbox

Solar Kit biedt de ultieme maatwerklevering

Met Solar Kit kun je al je bestellingen precies zo laten verpakken, etiketteren en afleveren als je maar wilt. Je kunt werkelijk alles bepalen. Producten zijn direct klaar voor productie en montage wat bijdraagt aan een snelle installatie. Met deze maatwerklevering kunnen wij je project optimaal ondersteunen.

Solar Kit

Directe levering en voorraad-beheer op locatie

De garantie voor een blijvend stabiele aflevering op locatie! Solar kan jouw voorraad direct op de bouwplaats afleveren en aanvullen, zodat je elke dag opnieuw aan je werkzaamheden begint met de materialen die je nodig hebt. Alles kan tot in het kleinste detail aan jouw specifieke projectwensen worden aangepast.

Bekijk bouwplaatslogistiek

Eltechna

Paneelbouw

We maken een compleet product: van ontwerp tot regulier onderhoud

Wij zijn een paneelbouwbedrijf en onderdeel van Solar Nederland. We beschikken over een werkplaats waar schakelverdeelinrichtingen worden ontworpen en gefabriceerd. Daarnaast verlenen we service en onderhoud aan de eindgebruikers.

Lees meer over Eltechna